Steelseries artics nova 7 wireless almak mantıklı mıdır?

Quatroos

80+
Reaksiyon skoru
13
Hem dışarıda kullanabilecdğim hem ps5 te hemde pcde kullanacağım bir kulaklık arıyorum tws de olabilir ama çok bulamadım kulaküstüne yöneldim görünüşü ve hafifliği sebebiyle steelseriese yöneldim mikrofonu kötü diyorlar genelde ytde incelemelerine baktığım zaman öyle kötülüğünü görmedim sizce bu kulaklık alınmalımı fiyatını hakediyormu?

hocam nova 7 ye yönelecekseniz nova 5 i tercih edebilirsiniz hem daha güncel hemde daha fazla pil ömrü sunuyor diye biliyorum ben alalı 3 ay kadar oldu herhangi bir sorun yaşamadım fiyatıda daha uygundu galiba bir sorunuz varsa cevaplandırabilirim

hocam nova 7 ye yönelecekseniz nova 5 i tercih edebilirsiniz hem daha güncel hemde daha fazla pil ömrü sunuyor diye biliyorum ben alalı 3 ay kadar oldu herhangi bir sorun yaşamadım fiyatıda daha uygundu galiba bir sorunuz varsa cevaplandırabilirim
Peki mikrofonu ses kalitesi filan nasıl hem ps5 ye kullanocağım hem dışarkda

ses konusunda eskiden arctis 3 kullanıyordum eq yapabilirseniz nova 7 fena değil ama anker q30 kulaklığımdaki bass hissine kıyasla yavan kalıyor ki asıl hedefi tiz ve mid (oyunlardaki ayak sesleri vb) olduğundan pek de bir şey diyemiyorum. şarj süresi bence gayet yeterli ben 2 günde 1 şarj ediyorum ama bilgisayarda kullanıyorum sadece yani günde 4 5 saat kullanıyorumdur.

ses konusunda eskiden arctis 3 kullanıyordum eq yapabilirseniz nova 7 fena değil ama anker q30 kulaklığımdaki bass hissine kıyasla yavan kalıyor ki asıl hedefi tiz ve mid (oyunlardaki ayak sesleri vb) olduğundan pek de bir şey diyemiyorum. şarj süresi bence gayet yeterli ben 2 günde 1 şarj ediyorum ama bilgisayarda kullanıyorum sadece yani günde 4 5 saat kullanıyorumdur.
Nova 7 yapabilirim ama arasında kaldım başka marka varmıdır boyle hem şık duran hemde iyi olan steelseries bass konusunda yavan kalıuormuş bide micrafonda çoğu yerde bunlaro gördüm

Nova 7 yapabilirim ama arasında kaldım başka marka varmıdır boyle hem şık duran hemde iyi olan steelseries bass konusunda yavan kalıuormuş bide micrafonda çoğu yerde bunlaro gördüm
mikrofon kısmında sorun yaşamadım ben arctis 3 tekine benzer genelde insanlar daha iyi olmasını bekliyor ama kablosuz olmasından dolayı olduğunu düşünüyorum ki bence fena değil. bass konusunda maalesef bu tarz oyun odaklı kulaklıkların geneli bass ta kötü eğer hem müzik iyi olsun hem oyunlarda iyi olsun derseniz tavsiyem en son indirimde anker q30 vardı onu alıp geri kalan bütçe ile kulaklık almanız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,631
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri