Dyson V8 Advanced 12999TL (9 Taksit) Hepsiburada

Anneme almayı düşünüyorum da hocam model olarak çok eski kalıyor mu veya işlev olarak nasıldır yorum yapabilen var mı ?

Fiyat piyasaya göre büyük bir indirim yok 1000-2000 Tl daha aşağıda ama 9 taksit olması çok büyük avantaj.
9 taksit yapan kartlar Paraf, world, hb world, axess, kuveyttürk
Ek 500TL kupon var bende sadece bu modele özel, alacak varsa hesaplarına baksın kupon tanımlı hesabı varsa oradan alsın.

Anneme almayı düşünüyorum da hocam model olarak çok eski kalıyor mu veya işlev olarak nasıldır yorum yapabilen var mı ?
v7 modelini 7 sene kullandık çok memnunduk özellikle hafifliği mükkemeldi pilinin ömrü mü bitti bozuldu mu bılmıyorum ama şuan kullanamıyoruz v8 de eminim hala kullanılır

v8 eski. v10 kovala. Mediamarkt ve evkur satıyormuş. 15 bine gördüğün an yapıştır. Ha bütçen yoksa bu da alınır üzmez.

Yeni modellere göre basit ve kullanışlı çekiş gücü daha düşük ama yeterli geliyor. Normal modda 1 saate kadar süpürme süresi var 2 sene oldu hala iyi durumda ama biz telefon gibi bitmeye yakın takıp fulleyerek kullandık sürekli şarjda bırakılırsa ve sürekli ara şarj yapılırsa ömrü azalacaktır. Model basit dümdüz süpürge bana kalırsa bu kullanım kolaylığı sağlıyor, ve ucuz olduğu için garanti sonrası arıza durumunda can acıtmaz. Pil ve yedek parçalarıda diğer modellere göre uygun

ben de v7'den v10'a geçmiştim. Toz haznesi ve daha güçlü motora sahip.

Süpürge alcaz Sharka nedionuz alınır mı yoksa Dyson devam mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,068
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri