Gigabyte GS25F2 Monitör git gel yapıyor

Mustafaer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
427
Gigabyte GS25F2 monitöre sahibim. Bir gün yine aynı şekilde kullanıyordum ve ekran git gel yaptı. Ekran gidiyor derken, ekranda hala monitörün ışığını görebiliyorum. Bazen git gel yapıyor bazen full gidiyor aç kapa yapmam gerekiyor. Öyle oturduğum yerden oldu anlamadım. İyi forumlar.
Sistem;
-i5 11400H.
-RTX 2050.
-16 GB RAM.
-512 GB M.2 SSD.

Gigabyte GS25F2 monitöre sahibim. Bir gün yine aynı şekilde kullanıyordum ve ekran git gel yaptı. Ekran gidiyor derken, ekranda hala monitörün ışığını görebiliyorum. Bazen git gel yapıyor bazen full gidiyor aç kapa yapmam gerekiyor. Öyle oturduğum yerden oldu anlamadım. İyi forumlar.
Sistem;
-i5 11400H.
-RTX 2050.
-16 GB RAM.
-512 GB M.2 SSD.
Bendede aynı monitor var genelde sistemden parça söküp taktığım zaman falan oluyor ekran kartından 3-4 kere çıkarıp takıyorum anca geliyor ekran,birde bilgisayarınız açılışında ekran geç geliyor. Model kronik sanırım.

Çok düşük parlaklık ile mi gözüküyor? Monitör LED'lerinde sorun olabilir.
Hayır gayet net ve güzel gözüküyor soluk değil parlaklık yüksek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede aynı monitor var genelde sistemden parça söküp taktığım zaman falan oluyor ekran kartından 3-4 kere çıkarıp takıyorum anca geliyor ekran,birde bilgisayarınız açılışında ekran geç geliyor. Model kronik sanırım.
Kronik olabilir hocam bilmiyorum ama birkaç ay önce aldım turp gibiydi şimdi niye böyle anlamadım

Hocam ekranda elektrik var, yani kapanıyor gibi gözüküyor ancak kapanmıyor monitör açık oluyor

Evet hocam ya
Bu tarz sorunlar genellikle ekran kartından kaynaklanır.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip en güncel sürücüyü yükleyin.

Sanmıyorum hocam RX6600 kullanıyordum ekran kartımı değiştirdim RX9060XT geçtim hala devam ediyor.

Hocam ekrana görüntü intel uhd graphics üzerinden veriliyor laptop kullanıyorum. Aynı zamanda yakın tarihte sürücüleri temizleyip baştan kurulum yaptım farklı bir sorunla uğraşıyordum.

Sanmıyorum hocam RX6600 kullanıyordum ekran kartımı değiştirdim RX9060XT geçtim hala devam ediyor.
Bilmiyorum hocam ya en kötü garantiye gönderip ayıplı maldan değişim isterim yapıcak bir şey yok :/

Sistem;
-i5 11400H.
-RTX 2050.
-16 GB RAM.
-512 GB M.2 SSD.
Bende 2 saniye siyah ekran veriyor psu numaralı paylaşırmısın

Hocam ekrana görüntü intel uhd graphics üzerinden veriliyor laptop kullanıyorum. Aynı zamanda yakın tarihte sürücüleri temizleyip baştan kurulum yaptım farklı bir sorunla uğraşıyordum.
Laptop ekranına görüntüyü dahili grafik, harici monitöre harici ekran kartı görüntü vermeli.

Geri