ATK Dragonfly A9 normal ve plus arasındaki fark ?

FreSQ

80+
Reaksiyon skoru
6
Plus versiyonu ve normal versiyonu arasında nasıl deneyim farkı yaşarım örneğin rekabetçi oyunlarda sorun yaşar mıyım Normal A9 almayı planlıyorum ve plus için bütçe zor çıkar normali alırsam sıkıntı yaşar mıyım ?

Son düzenleme:
İkisi arasındaki fark ne kadar sensör coating ve switch olsada(benim farkettiğim kadarıyla) genel kullanım veya rekabetçi bir oyunda nasıl eksiklikler veya dezavantajlar ne olur ? Normal A9 almayı planlıyorum ve plus için hiçbir şekilde bütçem yok normali alırsam sıkıntı yaşarmıyım ?
mouse üstündeki doku farkı var sanırım bide batarya farkı bende plus modeli var alırken araştırmıştım öyle kalmış aklımda

Hocam bildiğim kadarıyla batarya farkı vardı sanırım.
Evet bataryada var unutmuşum yazmayı ya 300mAh fark yaratır ama çok da ihtiyacım olan bir şey değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mouse üstündeki doku farkı var sanırım bide batarya farkı bende plus modeli var alırken araştırmıştım öyle kalmış aklımda
Evet aslında coating isteğim bir şey ama bahsettiğim gibi bütçem pek de yetmiyor zar zor anca atk a9 için bütçe çıkarabildim malesef ki plus için çıkaramayacağım sizce ne tür bir eksiklik yaşarım

Evet bataryada var unutmuşum yazmayı ya 300mAh fark yaratır ama çok da ihtiyacım olan bir şey değil.

Evet aslında coating isteğim bir şey ama bahsettiğim gibi bütçem pek de yetmiyor zar zor anca atk a9 için bütçe çıkarabildim malesef ki plus için çıkaramayacağım sizce ne tür bir eksiklik yaşarım
A9 un fiyatı ne kadar şuan

Ben bulamadım ödeme kısmındamı ?
evet kredi kartını girince otomatik çıkıyor seçenekler

Ben bulamadım ödeme kısmındamı ?
alacağın üründeki taksit seçenekleri böyle
1000053667.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509