mouse üstündeki doku farkı var sanırım bide batarya farkı bende plus modeli var alırken araştırmıştım öyle kalmış aklımdaİkisi arasındaki fark ne kadar sensör coating ve switch olsada(benim farkettiğim kadarıyla) genel kullanım veya rekabetçi bir oyunda nasıl eksiklikler veya dezavantajlar ne olur ? Normal A9 almayı planlıyorum ve plus için hiçbir şekilde bütçem yok normali alırsam sıkıntı yaşarmıyım ?
Evet bataryada var unutmuşum yazmayı ya 300mAh fark yaratır ama çok da ihtiyacım olan bir şey değil.Hocam bildiğim kadarıyla batarya farkı vardı sanırım.
Evet aslında coating isteğim bir şey ama bahsettiğim gibi bütçem pek de yetmiyor zar zor anca atk a9 için bütçe çıkarabildim malesef ki plus için çıkaramayacağım sizce ne tür bir eksiklik yaşarımmouse üstündeki doku farkı var sanırım bide batarya farkı bende plus modeli var alırken araştırmıştım öyle kalmış aklımda
A9 un fiyatı ne kadar şuanEvet bataryada var unutmuşum yazmayı ya 300mAh fark yaratır ama çok da ihtiyacım olan bir şey değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet aslında coating isteğim bir şey ama bahsettiğim gibi bütçem pek de yetmiyor zar zor anca atk a9 için bütçe çıkarabildim malesef ki plus için çıkaramayacağım sizce ne tür bir eksiklik yaşarım
1300 lira kargo ile 1400 birde 50 tl indirim var 1350 ye geliyor wraith deA9 un fiyatı ne kadar şuan
taksit varmı1300 lira kargo ile 1400 birde 50 tl indirim var 1350 ye geliyor wraith de
ben yok diye biliyorum hocam.taksit varmı
var var taksit ama faiz biniyortaksit varmı
Ben bulamadım ödeme kısmındamı ?var var taksit ama faiz biniyor
Ya da İyizico kart mı lazım ?Ben bulamadım ödeme kısmındamı ?
o zaman olmaz sağolasınvar var taksit ama faiz biniyor
evet kredi kartını girince otomatik çıkıyor seçeneklerBen bulamadım ödeme kısmındamı ?
alacağın üründeki taksit seçenekleri böyleBen bulamadım ödeme kısmındamı ?