anakart kötü gibi ya
Anakartta başka seçeneğim yok hocam diğer anakartı seçersem en az 6k koyuyor fiyata birde genel fiyat nasıl sizceanakart kötü gibi ya
fiyat iyi 5070 sistem ama bu anakart ile ben almazdım 55k veripAnakartta başka seçeneğim yok hocam diğer anakartı seçersem en az 6k koyuyor fiyata birde genel fiyat nasıl sizce
evet düşme ihtimali var ama zor gibi de 1k 3k arası düşer diye düşünüyorum ki bu ekran kartı da bir tık yeni sürüm msi shadow olan ordan bir artısı varişlemcide bi noktada ıh licak gibime geliyo bana kalırsa biraz bekle yılbaşı indirimleriyel sağlam bişiler gelcek bence çünkü fiyatlar düşüyo sürekli
vatan kaldırmış sitesinden toplama kısmını parça parça veriyor artık şuan öyle yanifiyat iyi 5070 sistem ama bu anakart ile ben almazdım 55k verip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence 1 hafta daha bekle 11. günde indirimlwr başlar bi baktın vatan sağlam sistem düşürdü alırsın
diğer sitelerde var bence alma anakart giriş seviye b serisi olsa alınırdı en azındanevet düşme ihtimali var ama zor gibi de 1k 3k arası düşer diye düşünüyorum ki bu ekran kartı da bir tık yeni sürüm msi shadow olan ordan bir artısı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vatan kaldırmış sitesinden toplama kısmını parça parça veriyor artık şuan öyle yani
taksit yapan yer lazım vatan ve itopya yapıyor sadece taksiti o yüzden mecburen buralara bakıyorumdiğer sitelerde var bence alma anakart giriş seviye b serisi olsa alınırdı en azından
taksit yapan yer lazım vatan ve itopya yapıyor sadece taksiti o yüzden mecburen buralara bakıyorum
m.n11.com
baktım kasa biraz cacık bunda fan da yok ram da CL46 yani pek mantıklı değil buGame Garaj Elite S7 R5-7500F 32 GB 1 TB SSD RTX5070 Free Dos Oyuncu Tavsiye Sistem Fiyatları ve Özellikleri
Game Garaj Elite S7 R5-7500F 32 GB 1 TB SSD RTX5070 Free Dos Oyuncu Tavsiye Sistem en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
mantıklı değil diyorsunda a620m var o nasıl olucak ayrıca cl38 bu cl muhabbeti abartılıyor günlük kullanımda farkedeceğiniz bir şey değilbaktım kasa biraz cacık bunda fan da yok ram da CL46 yani pek mantıklı değil bu
anakart belki ilerde yükseltmeye engel ama şuanlık bu sistem için yeterli değil mi ?mantıklı değil diyorsunda a620m var o nasıl olucak ayrıca cl38 bu cl muhabbeti abartılıyor günlük kullanımda farkedeceğiniz bir şey değil