RTX 5070 sistem 55k'ya alınır mı?

Burax

80+
Reaksiyon skoru
5
1762252310421.webp

up up
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir yorum atın ona göre karar vereceğim çok arada kaldım.

işlemcide bi noktada ıh licak gibime geliyo bana kalırsa biraz bekle yılbaşı indirimleriyel sağlam bişiler gelcek bence çünkü fiyatlar düşüyo sürekli

Anakartta başka seçeneğim yok hocam diğer anakartı seçersem en az 6k koyuyor fiyata birde genel fiyat nasıl sizce
fiyat iyi 5070 sistem ama bu anakart ile ben almazdım 55k verip

bence 1 hafta daha bekle 11. günde indirimlwr başlar bi baktın vatan sağlam sistem düşürdü alırsın

işlemcide bi noktada ıh licak gibime geliyo bana kalırsa biraz bekle yılbaşı indirimleriyel sağlam bişiler gelcek bence çünkü fiyatlar düşüyo sürekli
evet düşme ihtimali var ama zor gibi de 1k 3k arası düşer diye düşünüyorum ki bu ekran kartı da bir tık yeni sürüm msi shadow olan ordan bir artısı var

fiyat iyi 5070 sistem ama bu anakart ile ben almazdım 55k verip

bence 1 hafta daha bekle 11. günde indirimlwr başlar bi baktın vatan sağlam sistem düşürdü alırsın
vatan kaldırmış sitesinden toplama kısmını parça parça veriyor artık şuan öyle yani

evet düşme ihtimali var ama zor gibi de 1k 3k arası düşer diye düşünüyorum ki bu ekran kartı da bir tık yeni sürüm msi shadow olan ordan bir artısı var

vatan kaldırmış sitesinden toplama kısmını parça parça veriyor artık şuan öyle yani
diğer sitelerde var bence alma anakart giriş seviye b serisi olsa alınırdı en azından

mantıklı değil diyorsunda a620m var o nasıl olucak ayrıca cl38 bu cl muhabbeti abartılıyor günlük kullanımda farkedeceğiniz bir şey değil
anakart belki ilerde yükseltmeye engel ama şuanlık bu sistem için yeterli değil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,419
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri