Bu iki monitörün farkı ne hangisini almalıyım

kuwtom

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum iki monitör arasında kaldım biri https://www.incehesap.com/aoc-q27g4..._medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.74.7

diğeri ise phillipsin
modeli hangisini alsam bilmiyorum cok anlamıyorum monitorden yardımcı olabilirseniz iyi olur yada alabilecegim daha iyi farklı monitör varsa bakabilirim.

monitor 03 ms ama teknik özelliklerde 1ms yazıyor cokta fark etmiyor 1ms de cok dusuk neden böyle merak ettim

Ekler

• 4D557C7D-79D0-41C5-AA40-23D31BFA9742.webp
    4D557C7D-79D0-41C5-AA40-23D31BFA9742.webp
    36.7 KB · Hit: 10
0.3MS MPRT(Moving Picture Response Time) 1MS ise GTG (Gray to Gray) değeridir diye tahmin ediyorum.
monitör suan elime ulastı olu piksel testi yapıyorum hic bir yerde bir sey yok fakat sadece ekranın üstünde boyle bisey var bu olu pikselmi fotoğrafı atamıyorum nedense bu sanırım olu piksel

monitor 03 ms ama teknik özelliklerde 1ms yazıyor cokta fark etmiyor 1ms de cok dusuk neden böyle merak ettim
o 0.3 ms 1ms coğu monitte kolpadır ya taktığın kabloyla bile değişiyor coğu 1ms başlangıc monitleri 5ms ve civarıdır die tahmin ediyorum. testleri incelerken fark etmiştim bende.

monitör suan elime ulastı olu piksel testi yapıyorum hic bir yerde bir sey yok fakat sadece ekranın üstünde boyle bisey var bu olu pikselmi fotoğrafı atamıyorum nedense bu sanırım olu piksel
çözdünüz mü hocam bende bilmiyorum nereden fotoğraf eklendiğini çok forum kültürüm yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,057
Üyeler
184,881
Son üye
tvcuneyt
Geri