YD IPhone telefonlar kaçak IMEI atılıyormu

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
samsung vb. cihazlarda bir diğer cihazın imei si kopyalanıp yd cihazı tr gibi kullanabiliyoruz biliyorsunuz, aynısı iphone larda da geçerlimi bilen varmı ? fiyatı vb. aynımı

samsung vb. cihazlarda bir diğer cihazın imei si kopyalanıp yd cihazı tr gibi kullanabiliyoruz biliyorsunuz, aynısı iphone larda da geçerlimi bilen varmı ? fiyatı vb. aynımı
Geçerli değil fakat birkaç farklı yöntem var

HAYIR OLMUYOR 4+4 kullanabiliyorsun sadece yada btk kayıt yaptıracaksın
yada bazı telefoncular galiba paenlden yurt dışındaki türk vatandaşlarının telefonları için +3 ay süre var e devlette
kaçak olarak öyle uzatıyorlar diye biliyorum

samsung larda ise de server kaydı oluyor o da her zaman açık değil maalesef

HAYIR OLMUYOR 4+4 kullanabiliyorsun sadece yada btk kayıt yaptıracaksın

samsung larda ise de server kaydı oluyor o da her zaman açık değil maalesef
ney, samsunglarda rahatça atılıo biz atmıştık yıllardır açık, ayrıca 4+4 ten kastın 4 ay mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçerli değil fakat birkaç farklı yöntem var
risklimi, anakarta bir şey falanmı yapılıyor yoksa dijital risksizmi

ney, samsunglarda rahatça atılıo biz atmıştık yıllardır açık, ayrıca 4+4 ten kastın 4 ay mı

4 1 sim yuvası 4 2 sim yuvası toplam 8 ay.4 ay da kullanamıyorsun.Sonraki sene yenileniyor

öyle bir şey var ama önermem yasal değil ve eğer hat kesilirse telefona birdaha asla internete bağlanmaz.

bende yd s24 ultra var şuan server kaydı kapalı mesela kayıt yaptıramıyorum
xiaomi gibi telefonlara yazılımsal imei atıyorlar galiba s24u vb bunlaraa server kaydı diye bir şey yapıyorlar
4+4 ise de yd telefonun her hattının 4 ay süresi var 2. hattında ayrı bir şekilde yine 4 ay süresi var o yüzden 4+4 yazdım yer yıl yenileniyor ama süreler

bende 16 pro aldım cift sim 53k ye yanındada bir kücük cihaz veriyorlar 8 ayın sonunda o cihaza hattını takıyorsun wifi bluetooth ile baglanıyorsun ben öyle kullanacagım

Çift telefon gezmek daha mantıklı olmaz mı? Birde o cihaz her zaman işe yaramayabiliyor sanırım.
bende 16 pro aldım cift sim 53k ye yanındada bir kücük cihaz veriyorlar 8 ayın sonunda o cihaza hattını takıyorsun wifi bluetooth ile baglanıyorsun ben öyle kullanacagım

Sterlini bir an Almanların küçük para birimi gibi düşündümde. Sterlin bende hep Almanyayı çağrıştırıyor niye bilmiyorum.

Son düzenleme:

hocam yd iphone 13 pro max kullanıcısı olarak size yöntemleri sayıyorum.

Cihazı alıp 4+4 kullanıp son 4 ay eski telinizi kullanabilirsniz

Yanına 2. el daha düşük bir iphone alıp 4 ay öyle kullanabilirsiniz

Bir cihaz alıp wifi üzerinden arama yönlendirip cihaz üzerinden internet paylaşıp telefonu aynı şekil kullanabilirsiniz fakat bu cihazlar çok pahalı, şarjı hızlı bitiyor ve yanınızda o cihazı taşımanız gerekiyor.

Telefonu 4 ay kullandıktan sonra kapanan sime 2+2 ay imei attırırsınız, ilk simden 4+2+2 kullanıp son 4 ay da diğer simi kullanırsınız. Bunu ilk sim kapandıktan sonra yapma sebebi geçici imeiler yılın son 4 ayı 2 ay başına 7-8bin tl ye çıkıyor fakat yılın ortalarında bu fiyat 2 ayı 1500tl ye kadar düşüyor.

Gelelim bana göre en mantıklısına,

Örneğin yılbaşında iphone 15 alıyorsunuz, 4 ay kullandıktan sonra 4 ay süresi kalınca satıp üzerine biraz ekleyip iphone 16 ya geçiyorsunuz, son 8ay + yılbaşında sıfırlandığı gibi hiç kapanmadan ilk 4 ay kullanıyorsunuz, sonrasında satıp bir üst model örneğin iphone 17 ye geçiyorsunuz. Böylece her 365 güne bir bir yandan model yükseltip bir yandan hayatınız boyunca kesintisiz kullanabiliyorsunuz.

Ek olarak her yd 8 ayda kapanıyor diye bir şey yok. Bana son 60 gün mesajı daha yeni geldi ve yılbaşına kadar çıkarıyor yani bu yıl hiç kapanmayacak. 8 ay dense bile genelde 10 ay falan gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,807
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri