Geçerli değil fakat birkaç farklı yöntem varsamsung vb. cihazlarda bir diğer cihazın imei si kopyalanıp yd cihazı tr gibi kullanabiliyoruz biliyorsunuz, aynısı iphone larda da geçerlimi bilen varmı ? fiyatı vb. aynımı
ney, samsunglarda rahatça atılıo biz atmıştık yıllardır açık, ayrıca 4+4 ten kastın 4 ay mıHAYIR OLMUYOR 4+4 kullanabiliyorsun sadece yada btk kayıt yaptıracaksın
samsung larda ise de server kaydı oluyor o da her zaman açık değil maalesef
risklimi, anakarta bir şey falanmı yapılıyor yoksa dijital risksizmiGeçerli değil fakat birkaç farklı yöntem var
4 1 sim yuvası 4 2 sim yuvası toplam 8 ay.4 ay da kullanamıyorsun.Sonraki sene yenileniyorney, samsunglarda rahatça atılıo biz atmıştık yıllardır açık, ayrıca 4+4 ten kastın 4 ay mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
risklimi, anakarta bir şey falanmı yapılıyor yoksa dijital risksizmi
öyle bir şey var ama önermem yasal değil ve eğer hat kesilirse telefona birdaha asla internete bağlanmaz.samsung vb. cihazlarda bir diğer cihazın imei si kopyalanıp yd cihazı tr gibi kullanabiliyoruz biliyorsunuz, aynısı iphone larda da geçerlimi bilen varmı ? fiyatı vb. aynımı
bende yd s24 ultra var şuan server kaydı kapalı mesela kayıt yaptıramıyorumney, samsunglarda rahatça atılıo biz atmıştık yıllardır açık, ayrıca 4+4 ten kastın 4 ay mı
bende 16 pro aldım cift sim 53k ye yanındada bir kücük cihaz veriyorlar 8 ayın sonunda o cihaza hattını takıyorsun wifi bluetooth ile baglanıyorsun ben öyle kullanacagımney, samsunglarda rahatça atılıo biz atmıştık yıllardır açık, ayrıca 4+4 ten kastın 4 ay mı
öyle bir şey var ama önermem yasal değil ve eğer hat kesilirse telefona birdaha asla internete bağlanmaz.
Ney AlmanyaHayır Almanya hocam. İphonelarda imei atılmıyor. 4+4 kullanabiliyor sadece.
bende 16 pro aldım cift sim 53k ye yanındada bir kücük cihaz veriyorlar 8 ayın sonunda o cihaza hattını takıyorsun wifi bluetooth ile baglanıyorsun ben öyle kullanacagım
Sterlini bir an Almanların küçük para birimi gibi düşündümde. Sterlin bende hep Almanyayı çağrıştırıyor niye bilmiyorum.Ney Almanya
hocam yd iphone 13 pro max kullanıcısı olarak size yöntemleri sayıyorum.ney, samsunglarda rahatça atılıo biz atmıştık yıllardır açık, ayrıca 4+4 ten kastın 4 ay mı