🔥İndirim Auhma Ahv-09 Araç Süpürgesi 1059₺

Çinde 2 tane 40 TL'ye almışım vay be millet alıp alıp 1k dan satıyor 😃

Çinde 2 tane 40 TL'ye almışım vay be millet alıp alıp 1k dan satıyor 😃
Çekim güçleri arasında büyük fark olduğunu düşünüyorum. Sizin aldığınız sigara külü çekenlerden olabilir.

Sene başlarında birini hala kullaniyorum digeri kutuda sıfır kullanilmamis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çekim güçleri arasında büyük fark olduğunu düşünüyorum. Sizin aldığınız sigara külü çekenlerden olabilir.
Ben aracı 8-9 aydır kendi aldığım ürünle temizliyorum tabandadaki kılı ,tüyü , küçük taşları falan hep alıyor

Sene başlarında birini hala kullaniyorum digeri kutuda sıfır kullanilmamis

Ben aracı 8-9 aydır kendi aldığım ürünle temizliyorum tabandadaki kılı ,tüyü , küçük taşları falan hep alıyor
çekic gücü nasıl bazılarının görseldeki ile gelen arasinda fark olduğu nerdeyse tozları benim yerime sen çek diyen süpürgeler göndermişler :kekw:

çekic gücü nasıl bazılarının görseldeki ile gelen arasinda fark olduğu nerdeyse tozları benim yerime sen çek diyen süpürgeler göndermişler :kekw:
Konudaki ürünü kullanmıyorum Çinden farklı ürün almıştım ondan bahsettim
Kıl , tüy Küçük taşları vs aliyor ben memnunum 40 TL ye almıştım zaten Burda jeton 30 TL daha ne olsun :)

Çok fena alasım geliyor fakat evde Dyson kablosuz var. O sebeple boşa bir harcama olacağını düşünüyorum. Yalnız fiyatı bayağıdır takip ediyorum, şu an çok uygun.

tamam onu diyorum işte temudada bir ton var onlardan mı :monkahmm:
Dur link bulabilirsem atıcam aynı üründen 2 tane var bende ilk aldığımın lehimleri koptu benim yüzümden ayağıma takılmıştı kablosu bende bir tane daha aldım sonra ilk aldığımın lehimleri yaptim hala çalışıyor diğeride sıfır kutuda ha unutmadan şuan daha pahalıdır haberin olsun çünkü ben alırken wincredit muhabbeti vardı :)

Çok fena alasım geliyor fakat evde Dyson kablosuz var. O sebeple boşa bir harcama olacağını düşünüyorum. Yalnız fiyatı bayağıdır takip ediyorum, şu an çok uygun.
Dyson hangi modeli

tamam onu diyorum işte temudada bir ton var onlardan mı :monkahmm:
Bu değil üretimden kalkmış diyor ama buna çok yakın bendekide

https://share.temu.com/QJPtWlpl8yB

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067