Playstation 5 Pro vs Xbox Series X

Hocam size şart degil çogu monitörde ses girişi olmadıgı için sesi joistik üzerinden kulaklıkla alıyorsunuz elinizde ses vericek cihaz ve monitör de girişiniz varsa sorun yok ama gene mesela evlisindir gece sesizce girmek için kulaklıkla girmen lazım vs
Haa anladım hocam soundbar da minimum sesi güzel veriyor sıkıntı yok teşekkür ederim

Yurtdışı alabilirsin yaklasık 30 bin ile 35 k arası değişiyor cıktıgı zaman bende ps5 almanya vardı onu yaklasık 3 sene kullanıp 2 kol ile 16 k ya satıp 31 k ya ps5 pro bulgar aldım sorunsuz kullanıyorum. Herkesi parası kendıne değerlidir. yurtdışı cihazlara bakabilirsin malum sitelerden

Hayatı boyunca Xbox kullanmış biri olacak PS almanı öneririm çünkü Xbox yeni nesil konsol daha fazla üretmeyecek nedenini Enis Kirazoğlu'nun videosundan öğrenebilirsin. Konsol satmak yerine daha çok oyun ve ürün satmayı planlıyorlar. Özel oyun mantığı da kalmadı her oyun PC ve PS ye çıkıyor zaten Xbox tarafında

O videoyu izledim. Yorumlarda Enis'e tuhaf tuhaf ithamlarda bulunmuşlar. Microsoft Avrupa bölgesinden konsol olarak çekilmiş, bir sonraki nesil konsol çıkarmayacak, çıkarmayı düşündüğü oyun PC'sinin fiyatı 1000-1500 dolar arası olabilir. Bunlara rağmen nasıl desin adam "Gidin Xbox alın" diye?

O videoyu izledim. Yorumlarda Enis'e tuhaf tuhaf ithamlarda bulunmuşlar. Microsoft Avrupa bölgesinden konsol olarak çekilmiş, bir sonraki nesil konsol çıkarmayacak, çıkarmayı düşündüğü oyun PC'sinin fiyatı 1000-1500 dolar arası olabilir. Bunlara rağmen nasıl desin adam "Gidin Xbox alın" diye?
Denemesi lazım zaten. Xbox bu saatten sonra alınmaması gereken bir konsol haline geldi. İlerde göreceğiz ne nasıl olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,741
Üyeler
184,050
Son üye
veysdlgr58
Geri