burakistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 305
En kötü modeller bu fiyata zor satılıyorNormalde ne kadar
Hocam 120W xaomi 14t pro var çok mu yavaş şarj olur?
Lan 2 Hafta Önce Aldım Stok Yok Dediler Ürünü Göndermiyorlar Şimdi Gene Satışa Çıkarmışlar
bence başka kişileride oltalamaya çalışıyorlarLan Önceki 2 Hafta Önce Aldım Stok Yok Dediler Ürünü Göndermiyorlar Şimdi Gene Satışa Çıkarmışlar
Selamlar Beyler 26 Ekim 2025 Günü Hepsiburada Üzerinden Spigen 20000 mAh Powerbank Satın Aldım Alırken Bir Baktım 5 Kasım Elinde Diyor Yaklaşık 1 Haftadan Fazla Dedim Tamam Beklerim Yeni Telefon Alacaktım Sırt Çantası Aldım Bunun İçin Dedim Beklerim Alayim 1099 TL'ye Aldım Satıcı Hepsiburada Ve Preimum Müşterisiyim Bu Arada 2 Gün Geçti Bekliyorum Süre Uzun Hemen Gelmesini İstiyorum Ama Baktım Daha Hazırlanıyor Ekranına Bile Geçmemiş Aradım Hepsiburada'yı Anlattım Dedim Bu Ürün İle İlgili Bir Sorun Mu Var Neden Daha Hazırlanıyor Ekranına Geçmedi Stok Sorunumu Var Dedim Başka Yerde Duymuştum...
- F4IRFL4Y
- Cevaplar: 34
- Forum: Yurt İçi Alışverişi
Şimdi Konuştum Stok Gelmiş Sözde Ama İlanda 11 Kasımda Gelir Diyor Ben 26 Ekimde Alırkende 5 Kasımdı Süre Gene Uzun Dikkat Etmek Lazımbence başka kişileride oltalamaya çalışıyorlar![]()