Emirhanx016
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Çanakkalenin gelibolu ilçesinde ikamet etmekteyim. Geçen sene doğal gaz ile yakın süre içinde fiber altyapısı da getirilmeye başlamıştı, hatta bu fiber FTTH tipi yani gelişmiş bir fiberdi. Bütün sitelere, apartmanlara birkaç ayda bağlandı fakat gözlemlediğim kadarıyla müstakil evlerin hiç birine takılmadı, benim düşünceme göre normalde zaten apartman ayrıdır müstakil ev ayrıdır yani ben istemediğim sürece niye taksın diye düşündüm, evimizin tam önünde fiber dağıtım kutusu var yani mahallenin fiber alt yapısı o kutuda toplanıyor, port muhabbeti orada. Arayıp sormak istedik ve türk telekom müşteri hizmetlerini aradık, durumu izah ettik fakat oradaki kadın kontrol sağlıyorum dedikten sonra evinizde vdsl var diyerek bir anda kampanyalardan bahsetmeye başladı sonra dedik ki biz zaten biliyoruz, fiber bağlatmak istiyoruz diye, bu sefer kadın biri teknik birime aktardı. Teknik birimdeki kadına yine sorduk ve evet bağlatabilirsiniz dedi, nasıl yaparız dediğimizde elejtrikçi bulun bağlasın dedi anlam veremedik elemtrikçi oradan fiber kablo çekmeyi nerden bilecek? Sonra bugün fiziksel olarak bir şubeye giderekten yine sorduk oradaki kadın ise dedi ki "bağlarlar ise gelip bağlarlar siz bir şey yapamazsiniz bu otomatiktir belki 1 ay sonra beki 4 ay sonra" her biri başka bir şey söylüyor, kimisi dilekçe diyor bir de bu apartman değil ki otomatik gelip takmazlar. Biraz dağınık yazmış olabilirim taşınma ve bu süreçlerden kafam dağınık, anlayıp güzelce yardım ederseniz sevinirim günlerdir kafayı yiyoruz ne yapmamız gerek tüm mahallede var bizde yok.