İphone 16E mi İphone 15 mi?

beklemedeyim hocam bende almak istiyorum da fiyat konusunda şüphem var acaba daha düşer mi vs
hocam bu indirimlerin haricinde tek indirim hakkı kaldı oda 11.11 ondanda telefon takas olmadıgı için mecburen hb den alman gerekiyor

mediamarkt da şuan 38999 hocam bende çok aradayım takas kampanyasıyla almayı düşünüyorum 12389 TL'ye iphone 11 imi sayıyorlar var mıdır acaba değiş tokuş tecrübesi olan veya daha düşmesini beklemeli miyim
hocam hepsiburada değiş tokuş yaptım yeni teli gönderdiler eski olan iphone 11 modeli gönderdim 12,345 tl incelediler onaylandı fiyat değişikliği olmadan 3 iş gününde hesaba göndereceklermiş parayı onu beklıyorum + 4000 tl yı hepsiburada yollayacakmış süreç şu an bu şekilde

hocam hepsiburada değiş tokuş yaptım yeni teli gönderdiler eski olan iphone 11 modeli gönderdim 12,345 tl incelediler onaylandı fiyat değişikliği olmadan 3 iş gününde hesaba göndereceklermiş parayı onu beklıyorum + 4000 tl yı hepsiburada yollayacakmış süreç şu an bu şekilde
siz nakit istemissin ben direk telefon fiyatından düşürdüm keşke öyle yapsaydınız

siz nakit istemissin ben direk telefon fiyatından düşürdüm keşke öyle yapsaydınız
Nakit teklif daha yüksekti ben alırken belki öyle bir durum olmuştur onda da. Ek desteği ödeme yapılan karta iade ediyorlar cihaz bedelini de alan firma ibana atıyor.

Nakit teklif daha yüksekti ben alırken belki öyle bir durum olmuştur onda da. Ek desteği ödeme yapılan karta iade ediyorlar cihaz bedelini de alan firma ibana atıyor.
evet yüksekte aha size daha parayı gönderememişler ugraşmaya deymez 300-500 için

hocam bu indirimlerin haricinde tek indirim hakkı kaldı oda 11.11 ondanda telefon takas olmadıgı için mecburen hb den alman gerekiyor
mediamarkttan iphone 11 im için 12.300k civarı teklif aldım 100 lira kuponum var ve 38999 sizce alayım mı o zaman artık

ilk başta sizin yaptığınız gibi düşündüm hocam sonra nakit gelsin dedim 15 mi aldınız.
16e aldım hem işlemci daha iyi hem ram daha iyi hemde batarya daha iyi 15 den

evet yüksekte aha size daha parayı gönderememişler ugraşmaya deymez 300-500 için
Benim cihaza ek destek hariç 3K yerine 4K veriyorlardı uğraşmıştım o yüzden. Ben sorun yaşamadım direkt hallettiler ama özellikle Easycep kullanan firmalara dikkat edin sıkıntı çıkabiliyor o firmada bir yakınım baya uğraştı.

mediamarkttan iphone 11 im için 12.300k civarı teklif aldım 100 lira kuponum var ve 38999 sizce alayım mı o zaman artık
hepsiburada ne veriyor aynı tele takasa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim cihaza ek destek hariç 3K yerine 4K veriyorlardı uğraşmıştım o yüzden. Ben sorun yaşamadım direkt hallettiler ama özellikle Easycep kullanan firmalara dikkat edin sıkıntı çıkabiliyor o firmada bir yakınım baya uğraştı.
teşekkür ederim getmobil firması ile çalısıyor hb

hepsiburada ne veriyor aynı tele takasa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim getmobil firması ile çalısıyor hb
hepsiburada 12.100 tl veriyordu ancak hbde şuan aktif olarak 39600 civarında
mediamarkttan bana 38889 a gelecek

hepsiburada 12.100 tl veriyordu ancak hbde şuan aktif olarak 39600 civarında
mediamarkttan bana 38889 a gelecek
o zaman media markt daha iyi fiyat veriyor size degerlendirilir

yani kısaca 38.899 eksi 12.100 dersek 26.799 a geliyor o fiyata sıfır iphone yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,309
Üyeler
184,140
Son üye
Samet k
Geri