Bilgisayar fan açmıyor

Smash-22

80+
Reaksiyon skoru
11
merhabalar bir monster leptopa sahibim ısındıgını biliyorum yazmanıza gerek yok cihaz daha 1 yıl falan olmuştur alalı bakımı servıse degıl kendım yaptım bı tane toz yok ıcınde yapalı 1 ay oldu bakım macun dğişti mk4 mü neydi adı onu kullandım
control panelınden baktıgımda ciahaaz işlmeci saati 2000 2500 mhz civarlarında çalışıyor sadece youtubede video izliyorum arka planda bişey açık değil cihaz sıcakklıgı tabi program doğru söylüyor ise 85 90 95 falan fanı ben en fazlaya alıyorum da ısı iniyor otomatıkte boyle kalıyor oyun girersem egerkı fan devrını arttırıyor

hava almıyodur diye kaldırıp bütün hava delikler iaçık şekilde 5 dk bekledim elimde 80 85 civarlarında gezdi

macun sürmeden önce kaç derecelerdeydi

macunu az sürdüysen yapabilir belki ama fan hızlarını kontrol edebildiğin bi program falan olmalı yada bios tan ayarlanabiliyordu sanırım
fan ayarları otomatikte oyuna girince en falzaya alıyor zaten kendısı 98 100 derece falan gezıyor oyundayken :/
boştayken neden 85 90 larda macun da az sürmedim yanı ıy ısürdüm

fan ayarları otomatikte oyuna girince en falzaya alıyor zaten kendısı 98 100 derece falan gezıyor oyundayken :/
boştayken neden 85 90 larda macun da az sürmedim yanı ıy ısürdüm
fanın dışarı üflediğine eminsen hava çıkışını kontrol et havayı dışarı atamazsa ondan da yapabilir yada fan hızını manuel ayarla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,846
Üyeler
184,062
Son üye
pablo rojae
Geri