Powerboost neden kotu

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,800
İnsanlar powerboostu neden kotuluyorlar? Kullanıp sıkıntı yasamayanlar var ama bi konu açtım powerboost PSU alınır mı diye 30 cevap geldi evde C4 tutma ev havaya uçar esprileri yapıldı. Peki neden powerboost cidden çok kötü bir PSU üreticisi mi?

İnsanlar powerboostu neden kotuluyorlar? Kullanıp sıkıntı yasamayanlar var ama bi konu açtım powerboost PSU alınır mı diye 30 cevap geldi evde C4 tutma ev havaya uçar esprileri yapıldı. Peki neden powerboost cidden çok kötü bir PSU üreticisi mi?
Dostum şöyle söyliyim senin 600w sistemin var 600 80+ aldın ama Yükü tam çektiğinde patlayabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

havaya uçma vs vs şeyler yok tam yükse sisteme zarar verme şansı var sertifikaları gerçek değil
zaten psunun tam yükse girmesi zor
kısaca patlaması çok küçük bi şans
Zor bişey değil

havaya uçma vs vs şeyler yok tam yükse sisteme zarar verme şansı var sertifikaları gerçek değil
"sertifikaları gerçek değil" bir firma sahte sertifika basacak? onun canına okurlar bence eminseniz hemen dava açıp tazminat ile zengin olabilirsiniz.

ama yanıyor

Dostum şöyle söyliyim senin 600w sistemin var 600 80+ aldın ama Yükü tam çektiğinde patlayabilir

Zor bişey değil
neden 1660S li sisteme powerboost alasınkı ? rx 570 1650S gibi kucuk sistemlere alınabilir powerboost rampage kadar kotu degıl

"sertifikaları gerçek değil" bir firma sahte sertifika basacak? onun canına okurlar bence eminseniz hemen dava açıp tazminat ile zengin olabilirsiniz.
Bir diğer sebep de
295ebb028ee000060742578e84c27c91.jpg

Bende kullandım psu bi şikayetim yoktu açıkçası ama sistemi değişince psu da değiştim yorumlardan sonra.

80+ sertifikası dışındaki hangi sertifikanın resmiyeti var ki hocam?
İthalatçı firmalar iki kağıt imzalıyor veriyor sertifika diye.
Sahte diyemezsin, ama gerçeklik payı da tartışılır.

neden 1660S li sisteme powerboost alasınkı ? rx 570 1650S gibi kucuk sistemlere alınabilir powerboost rampage kadar kotu degıl
Rampage benim sitemimi çöp atti power boost arkadaşımın 1660S li sistemlere powerboosta takıyolar

Ama itopyada kullanıyolar

gametech GTP mesela RGB olmayan modellerde gold sertifika yazıyor ama RGB olanlarda bronze yazıyor hatta @$ilentX kullanıyordu sanırım sertifikası sahte demişti.

Geri