- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,175
Fiyatı az önce yaptırttık, kampanyalı stok sınırlı ona göre.
Ürün f/p 1tb ihtiyacı olanlar alsın yada yedek ssd ama vaad ettiklerini vermiyor alacak arkadaşlar önceden bilsin benim ve arkdaşımın durumununyaşamasınDA paylaşti fiyat performans ürünü bende düz olani var 1 senedir sorunsuz.
Alıntıyı görüntüle
Çok daha düşük olmalı fiyatı. C seviyesi SSD ultra multra vb. yazarak göz boyuyorlar. 7000 MB hız veremez vermiyor zaten.Fiyatı az önce yaptırttık, kampanyalı stok sınırlı ona göre.
Artık zor görürsün o fiyatları özellikle SSD ve RAM tarafında. Muhtemelen 2 ay sonra 3000 TL olsa şükrederiz...Çok daha düşük olmalı fiyatı. C seviyesi SSD ultra multra vb. yazarak göz boyuyorlar. 7000 MB hız veremez vermiyor zaten.
Zam olayı doğru ama C seviyesi bir SSD'e bu para verilmez. MLD TEMU markaları gibi takılıyor, SSD'i ultra multra ile süsleyip sahte hız değeri yazıyor.Artık zor görürsün o fiyatları özellikle SSD ve RAM tarafında. Muhtemelen 2 ay sonra 3000 TL olsa şükrederiz...
Çok haklısın emin ol düşecektir dahaÇok daha düşük olmalı fiyatı. C seviyesi SSD ultra multra vb. yazarak göz boyuyorlar. 7000 MB hız veremez vermiyor zaten.
Aynı ssd yi kulanıyorum verdiği hız almayın aldırmayınDA paylaşti fiyat performans ürünü bende düz olani var 1 senedir sorunsuz.
Alıntıyı görüntüle
KIOXIA PCIe M2 1TB Exceria Plus G3 hangi seviye? 2550 TL'ye düşmüş mediamarkt üzerinde fiyat olarak uygun gözüküyor. Ne dersiniz?Ultra multra yazmasına bakmayın C seviyesi SSD. Fiyatı pahalı. Bu MLD çok komik.
B seviyesi.KIOXIA PCIe M2 1TB Exceria Plus G3 hangi seviye? 2550 TL'ye düşmüş mediamarkt üzerinde fiyat olarak uygun gözüküyor. Ne dersiniz?
senin anakartada bagli bi tik ayrica windows kuruluysa normal d diski boş ise onda dene sonucu gorursun ki 7000mb almak istiyosan samsung oneririzAynı ssd yi kulanıyorum verdiği hız almayın aldırmayın
Değer mi başka bir fırsat mı beklenmeli sizce?B seviyesi.
Siz karar verene kadar bitti kampanya, ağzı olan konuşuyor eğer iyi bir indirim yakalarsanız mutlaka alın kaçırmayın bundan sonra bence millet kafasına göre dahada düşer diyip duruyor niye dedikleride belli değilDeğer mi başka bir fırsat mı beklenmeli sizce?