F/p efsane kasım indirimi varmı

cubey

80+
Reaksiyon skoru
41
arkadaşlar bütçe maks 6k hem oyun oynuyorum hem yayın yapıyorum ayrıyeten mikrofonum yok mikrofon bütçesinide kulaklıklı bir mikrofon almaya karar verdim yardımcı olurmusunz

Valla hocam bütçenizi 1k aşıyor ama aşacağına değer bi bakın yetiyorsa

Bir de yayın yapıyorsanız gaming genden 3 civarına mchose kablosuz kulaklık + yine 3 civarına ayrı bir mikrofon alsanız daha iyi olmaz mı?
aslında dediginiz daha mantıklı en kötü normal jacklı telefon kablolu kulaklık takılabilir mik almak daha mantıklı geldi şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam bütçenizi 1k aşıyor ama aşacağına değer bi bakın yetiyorsa

Bir de yayın yapıyorsanız gaming genden 3 civarına mchose kablosuz kulaklık + yine 3 civarına ayrı bir mikrofon alsanız daha iyi olmaz mı?
mikrofon önerseniz ne önerirsiniz ?

aslında dediginiz daha mantıklı en kötü normal jacklı telefon kablolu kulaklık takılabilir mik almak daha mantıklı geldi şuan

mikrofon önerseniz ne önerirsiniz ?
Hocam çok anlamam açıkçası ama forumda şunu paylaşmışlardı, incelemelerine falan bi bakarsınız

Bir de fifine diye bir marka paylaşılıyordu.

razer in vardı 3k dı galiba o mikrofon hakkında bilginiz varmı ?

Hocam çok anlamam açıkçası ama forumda şunu paylaşmışlardı, incelemelerine falan bi bakarsınız

Bir de fifine diye bir marka paylaşılıyordu.

arkadaşlar bütçe maks 6k hem oyun oynuyorum hem yayın yapıyorum ayrıyeten mikrofonum yok mikrofon bütçesinide kulaklıklı bir mikrofon almaya karar verdim yardımcı olurmusunz
Hocam hem kablolu hem kablosuz kullanabiliyorsunuz
Mobil uygulaması üzerinden her oyuna özel ses ayarı yapabiliyorsunuz
Tak çıkar mikrofonlu
2.4ghz wireless + bloetooth özelliği var

Hocam hem kablolu hem kablosuz kullanabiliyorsunuz
Mobil uygulaması üzerinden her oyuna özel ses ayarı yapabiliyorsunuz
Tak çıkar mikrofonlu
2.4ghz wireless + bloetooth özelliği var
Bu kulaaaklıgı çok gördüm yorumlara bakınca bilmiyorum kardo ya çok almayın diyende var çok memnun olanda bilemiyorum kararsız kaldım bu yüzden

Bu kulaaaklıgı çok gördüm yorumlara bakınca bilmiyorum kardo ya çok almayın diyende var çok memnun olanda bilemiyorum kararsız kaldım bu yüzden
Şöyle bir sorunu var, insanlar kalitesinden değilde, mobil uygulamasında şifre unutmaktan kaynaklı erişim sağlayamama gibi konulardan şikayetçiler, ek olarak ayarlar bi tık profesyonel kullanım için ve son kullanıcı anlayamıyor

Şöyle bir sorunu var, insanlar kalitesinden değilde, mobil uygulamasında şifre unutmaktan kaynaklı erişim sağlayamama gibi konulardan şikayetçiler, ek olarak ayarlar bi tık profesyonel kullanım için ve son kullanıcı anlayamıyor
Hmm anladım peki bu ay içinde indirime girer mi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri