Papara paramı nasıl çekebilirim?

şakşukacı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
709
Dostlar ben paramı aldım banka hesabıma bu sabah fakat annemin parası da kaldı, kendine ait bir banka hesabı yok. Enpara'ya çekmeyi denedik olmadı. ATM üzerinden deneyen var mı? Birde oldu hadi akşama ona bir banka hesabı açtık diyelim. Benim bankam önceden tanımlıydı Paparada. Sonradan bir hesap ekleyebilecek miyiz annemin uygulamasına?

Yeni banka hesabı eklenmiyor şuan kayıtlı hesaplara

Yeni banka hesabı eklenmiyor şuan kayıtlı hesaplara
Bela okuyacağım da site izin vermiyor. Allah'tan bugün paramı çekebildim faturalarımı ödedim yoksa hattım kapanıyordu bugün birde açtırma ücreti öderdim.

Dostlar ben paramı aldım banka hesabıma bu sabah fakat annemin parası da kaldı, kendine ait bir banka hesabı yok. Enpara'ya çekmeyi denedik olmadı. ATM üzerinden deneyen var mı? Birde oldu hadi akşama ona bir banka hesabı açtık diyelim. Benim bankam önceden tanımlıydı Paparada. Sonradan bir hesap ekleyebilecek miyiz annemin uygulamasına?
Nasıl yaptınız acaba ?

Nasıl yaptınız acaba ?
Kendi İş Bankası hesabım daha önceden tanımlıydı Papara'da. Yatır/Çek kısmından iban ile çekmeyi seçin. Orada zaten benim banka hesabım çıkıyordu onu seçip paramı çektim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,707
Üyeler
184,047
Son üye
Nytnos
Geri