Öneri Sizce hangi klavyeyi tercih etmeliyim ?

dexmete

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
542
Bütçe
4000
Arkadaşlar selamlar .

Halihazırda https://www.gaming.gen.tr/urun/6560...-dayanikli-turkce-optik-mekanik-gaming-klavye klavyeyi kullanıyorum.

Aslında klavyemden ve hissiyatından memnunum ama tam boyutlu olması cs2 gibi rekabetçi oyunlarda zorluk çıkarıyor bana. Ayrıca numpad i de hiç kullanmadığımı fark ettim. Bundan dolayı %75 - %68 klavye arayışına girdim. Önceliğim kablo karmaşasından kurtulmaktı. Bundan dolayı kablosuz klavyelere baktım. (https://www.akakce.com/klavye/en-uc...losuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,743010652.html) hoşuma gitti. Sonrasında aynı klavyenin max versiyonuna baktım klavye üzerinde ekranı olması hoşuma gitmişti. Sepete bile eklemiştim ama ben alamadan ürün stoğu bitti . Başka tkl klavyeleri inceledim ve forumları okuyup insanların neler önerdiğine baktım. Burda manyetik switch ile tanıştım. Bu bütçelere çıkınca bari manyetik switch klavye alayım dedim.

Finalde bir çok klavye arasında kalmış oldum.

Hotswap Mekanik klavyeler :

Manyetik Switch klavyeler :

Bütçe : Maximum 4k seviyesinde

Boyut : %75-%68 olabilir

Keycaps tr ya da ingilizce olabilir. Lakin çok karmaşık olsun istemiyorum. Çok şatafatlı renkler ya da çizgili keycap ler bana karışık geliyor. Örn : https://wraithesports.com/products/darmoshark-kt68-max-he-klavye-manyetik-switch-he

Bu bilgiler ışığında hem fiyatının hakkını verecek hem de upgrade yapmaya değecek bir klavye almak istiyorum. Listeden ya da liste dışı hangi klavyeyi önerirsiniz ?

rekabetci oyunlar oynuyorsan kesinlikle manyetik switch klavye almaya bak, movement anlaminda inanilmaz farkettiriyor. attigin urunler arasinda turkce karakter ve knob acisindan w75 tercih edebilirsin uzmez

rekabetci oyunlar oynuyorsan kesinlikle manyetik switch klavye almaya bak, movement anlaminda inanilmaz farkettiriyor. attigin urunler arasinda turkce karakter ve knob acisindan w75 tercih edebilirsin uzmez
Cevabınız için teşekkür ederim ancak bakabildim.
V2 için fiyatının karşılığı yok diye okudum birkaç yerde ondan dolayı pek emin olamadım açıkçası

V2 için fiyatının karşılığı yok diye okudum birkaç yerde ondan dolayı pek emin olamadım açıkçası
güzel klavye w75 ama bu paraya kablolu üzüyor. birde ben yeni çıkan v2 serisinin renklerini hiç beğenmedim mesela ing siyah olan simsiyah yeni tr v2 siyah gri yapmışlar bence hiç güzel durmuyor

Gaming gen tr nin distiribütörü oldugu gameraider k1 beyaz olanını aldım manyetik switch ve tr klavye aynı zamanda %75 bir klavye sesi olsun dokunusları olsun ben sahsen memnunum ki razer blackwidow v3 den geçtim hiç yoksunluk yaşamadım. renk ayarları vs de gayet yeterli ve fp tavsiye ederim

Evet v2 renklerini ben de pek beğenmedim. Mavi olanın gündüz rengi kötü duruyor bence. Siyah olan da gündüz güzel gece rgb ile karmakarışık oluyor.
Bu paraya kablolu almak evet biraz can sıkıcı. Coiled kablo almak lazım. Aslında hem mekanik hem kablosuz https://www.gaming.gen.tr/urun/7185...lavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/#cr_qna bu klavye var aklımı çelmiyor değil.
güzel klavye w75 ama bu paraya kablolu üzüyor. birde ben yeni çıkan v2 serisinin renklerini hiç beğenmedim mesela ing siyah olan simsiyah yeni tr v2 siyah gri yapmışlar bence hiç güzel durmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gaming gen tr nin distiribütörü oldugu gameraider k1 beyaz olanını aldım manyetik switch ve tr klavye aynı zamanda %75 bir klavye sesi olsun dokunusları olsun ben sahsen memnunum ki razer blackwidow v3 den geçtim hiç yoksunluk yaşamadım. renk ayarları vs de gayet yeterli ve fp tavsiye ederim
Evim gaming gen mağazasının yakınında aslında bu klavyeye bakıp hissiyatı hoşuma giderse alabilirim. Switch lerin de keychron markasına ait olması güven veriyor. Beyaz çok tozlanma kirlenme yapıyor mu acaba ?

v2 acisindan pek fikrim yok ama %60 veya 65 klavyeye okeyim diyorsan mchose ace60 veya 68pro onerebilirim aktif olarak kullaniyorum cok keyifli ve butcenin yarisi kadar bir fiyata sahip

v2 acisindan pek fikrim yok ama %60 veya 65 klavyeye okeyim diyorsan mchose ace60 veya 68pro onerebilirim aktif olarak kullaniyorum cok keyifli ve butcenin yarisi kadar bir fiyata sahip
Öneri için çok teşekkürler inceleyeceğim. 68 modelinin %75 ten farkı F tuşları yok sanırım

Geri