hocam boss bottled absolu çok iyi bir koku bence tek başına tercih edilebilirHugo boss bottled elixir 100ml 4.1k
Absolu da 100ml 4.1k
Boynerden baktım 4k ya 2 parfümmü almak mantıklı yoksa 1 mi
armaf club de nuit intense man 105 ml 3k alınır mı? veya vulcan nın şu mavi yılanları nı düşünüyorum Arap parfümümü olarakArap klonlarına da bakabilirsin.
Ama 4k zorlarsan benide aradaki farka değermi sencehocam boss bottled absolu çok iyi bir koku bence tek başına tercih edilebilir
Club de nuit yazlık parfüm boşuna alma şimdilik. Vulcan god of fire muadili. Oldukça parlak bir zencefil ve mango gibi kokuyor. Açıkcası zencefil sevmiyorsan alma. Berkay fr doros un god of fire ını daha iyi bulmuştu. Ben sana 9pm elixir önerebilirim. Ben aldım çok keskin tarçın ve vanilya kokuyor. Tatlı ve yayılımı mükemmel. Eğer yaşınız 30 civarında ise liquid brundan başka bir şeye bakmayın. Tatlı kokular seviyorsanız qahwa var. Biraz feminem hissettirebilir ama ben çok seviyorum.armaf club de nuit intense man 105 ml 3k alınır mı? veya vulcan nın şu mavi yılanları nı düşünüyorum Arap parfümümü olarak