sadicemirhn
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben siparişi geçtim bakalım
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan kardeşim bende nova 5 deneyeceğim bakalımBen siparişi geçtim bakalım
Alıntıyı görüntüle
Beğenmediğiniz yanları ne ve cloud 3 s kullandınız mı acaba ? Yorumlarda hyperx 2 kablolulardaki performansları daha iyiydi diye yorum okudum da bilmiyorumSteelSeries Nova 5 Wireless beyaz rengini kullanıyorum C3W'den geçtim çok iyi diyemem ama memnun kaldım ben.
Kablolu kulaklıklar her zaman daha iyi olmuştur hocam zaten ama C3W sanki sesler bass'lı geliyodu bana EQ ayarları yapmama rağmen uzun saatler oynadığım zamanlar kafam artık oynama diyodu kulaklık sıkıyodu sanki kafamı o yüzden Nova 5 aldım beyaz renk EQ ayarlarını yaptım efsane oldu sesi filan.Beğenmediğiniz yanları ne ve cloud 3 s kullandınız mı acaba ? Yorumlarda hyperx 2 kablolulardaki performansları daha iyiydi diye yorum okudum da bilmiyorum
İnşallah bende memnun kalırımKablolu kulaklıklar her zaman daha iyi olmuştur hocam zaten ama C3W sanki sesler bass'lı geliyodu bana EQ ayarları yapmama rağmen uzun saatler oynadığım zamanlar kafam artık oynama diyodu kulaklık sıkıyodu sanki kafamı o yüzden Nova 5 aldım beyaz renk EQ ayarlarını yaptım efsane oldu sesi filan.
Ama C3W'de kötü kulaklık değil ama iyi ki Nova 5 almışım.
net kalırsın hocam candır nova 5.İnşallah bende memnun kalırım
Teşekkür ederimnet kalırsın hocam candır nova 5.
Eyvallah sağolasın hocamHayırlı olsun güzel günlerde kullan kardeşim bende nova 5 deneyeceğim bakalım
hayırlı olsun kral. hyperx üzmez ben eq ayarı yapmadım millet sesi az falan diyodu. sesi %50den yukarı çekmedim aldığımdan beri.Ben siparişi geçtim bakalım
Alıntıyı görüntüle
Eyvallah sağolasın deneyelim bakalım hep aklımda olan bir üründü beni üzmeyeceğini düşünüyorumhayırlı olsun kral. hyperx üzmez ben eq ayarı yapmadım millet sesi az falan diyodu. sesi %50den yukarı çekmedim aldığımdan beri.
Sesi az geliyor diyenlere odyolojiden kulak kiri temizleme randevusu almak lazımhayırlı olsun kral. hyperx üzmez ben eq ayarı yapmadım millet sesi az falan diyodu. sesi %50den yukarı çekmedim aldığımdan beri.
bende alıcam da maaşı bekliyorum 1 gün kaldı umarım indirim bitmez.Hayırlı olsun güzel günlerde kullan kardeşim bende nova 5 deneyeceğim bakalım