Gigabyte B650 Eagle AX almak için Black Friday beklenmeli mi?

Ramde risk almışın gerçekten anakart için haber bekliyorum bide 28 kasımı beklemeli miyim daha çok düşer mi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde resmi satıcı veya amazon olsun istiyorum bana çok güven veriyor bide 28 kasımda daha çok düşmez mi?
SK Hynix markasını kullanıyorlarmış çok bir problem çıkmaz.

Ekler

• Adsız2.webp
    Adsız2.webp
    95.2 KB · Hit: 6
SK Hynix markasını kullanıyorlarmış çok bir problem çıkmaz.
Yabancı forumlarada baktım b650 Eagleyi övüyorlar aklım biraz orda tasarım olarak gözüme daha hoş geliyor msi'ye göre ne diyorsun

Yabancı forumlarada baktım b650 Eagleyi övüyorlar aklım biraz orda tasarım olarak gözüme daha hoş geliyor msi'ye göre ne diyorsun
Yani tasarım olarak güzel zaten gigabytenin kartları, daha çok test izlemek gerekiyor sonuçta sen kullanacaksın

DDR5'e geçicem parçaları yavaş yavaş topluyorum özelikle 16 faz olmasından dolayı bu anakartı almayı düşünüyorum ama sizce bilgisayar parçası almak için 28 kasım Black Friday beklenmeli mi acelem yok diğer parçalar içinde zaman lazım zatende o zamana kadar fiyatı artarsa sıkıntı.

Bu anakart özelinde konuşacağım; eagle ax de mosfetler arka plakaya lehimlenmiş. Şu videoda 3. dakika 50. saniye sonrasında görünüyor. Reddit konusunda mosfetler arkada olduğu için daha fazla ısınıyor deniyordu.
O yüzden Gigabyte almak istiyorsanız bile bu anakartı önermiyorum.

DDR5'e geçicem parçaları yavaş yavaş topluyorum özelikle 16 faz olmasından dolayı bu anakartı almayı düşünüyorum ama sizce bilgisayar parçası almak için 28 kasım Black Friday beklenmeli mi acelem yok diğer parçalar içinde zaman lazım zatende o zamana kadar fiyatı artarsa sıkıntı.

gen 5 ssd ihtiyacı olan işler yapacaksan b850 de düşünülebilir biraz üstüne ama oyun içinse gereksiz şu anda
soruya gelirsek beklenir

Bu anakart özelinde konuşacağım; eagle ax de mosfetler arka plakaya lehimlenmiş. Şu videoda 3. dakika 50. saniye sonrasında görünüyor. Reddit konusunda mosfetler arkada olduğu için daha fazla ısınıyor deniyordu.
O yüzden Gigabyte almak istiyorsanız bile bu anakartı önermiyorum.
Diğer anakartlarda böyle olan modeller yok mu sadece bundamı var bide ne gibi bir farkı olucak ben yabancı forumları okudum bunu belirtmişler ama bir sorun olmaz diyorlar fiyat performans olmasından dolayı tavsiye ediyorlar ben bir sorun yaşar mıyım ki

gen 5 ssd ihtiyacı olan işler yapacaksan b850 de düşünülebilir biraz üstüne ama oyun içinse gereksiz şu anda
soruya gelirsek beklenir
Fiyat çok artıyor gen5 ssd alamam zaten gerek yok gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Diğer anakartlarda böyle olan modeller yok mu sadece bundamı var bide ne gibi bir farkı olucak ben yabancı forumları okudum bunu belirtmişler ama bir sorun olmaz diyorlar fiyat performans olmasından dolayı tavsiye ediyorlar ben bir sorun yaşar mıyım ki

Fiyat çok artıyor gen5 ssd alamam zaten gerek yok gibi
Yani normalde maksimum 50-60 derece olacağı yerde 70 derece olur mosfetler. Render işiyle uğraşacaksanız belki daha da fazla. Benim demek istediğim şey şu; sorun olsun olmasın bence bu tasarım hatası. Anakartın arkasında kalan mosfetler hava akışını ön tarafı gibi alamayacak doğal olarak. Ne olursa olsun para veriliyor bu ürüne ve böyle saçma bir tasarım hatası olmasını şahsen ben istemezdim.

Bütçeniz en fazla ne kadar? Ona göre bir bakalım neler alabileceğinize.

Yani normalde maksimum 50-60 derece olacağı yerde 70 derece olur mosfetler. Render işiyle uğraşacaksanız belki daha da fazla. Benim demek istediğim şey şu; sorun olsun olmasın bence bu tasarım hatası. Anakartın arkasında kalan mosfetler hava akışını ön tarafı gibi alamayacak doğal olarak. Ne olursa olsun para veriliyor bu ürüne ve böyle saçma bir tasarım hatası olmasını şahsen ben istemezdim.

Bütçeniz en fazla ne kadar? Ona göre bir bakalım neler alabileceğinize.
Neden böyle bi tasarım yapmışlar ki hiç mi düşünmediler normalde 7500TL'yi geçsin istemiyorum bir üst modeline baksam bile bunun faz değeri 16 ise onların ki 10faz oluyor bunla aynı değerde faz değeri olana bakıyorum oda 15k'yı buluyor alınabilicek mantıklı seçenek olarak MSI MAG B650 Tomahawk var oda 9200TL bütceyi arttırmam gerekiyor ha 28 kasıma kadarda bekliyebilirim belki o zaman bunun fiyatı 8e falan iner o zaman direkt alabilirim inan ne yapıcağım bilmiyorum Atx tasarımı güzel fazı iyi olan anakart istiyorum

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Arkadaşlar banada 1500 TL civarına kadar PSU lazım, ryzen 7600 sistem için, tavsiyeniz varmidir

Arkadaşlar banada 1500 TL civarına kadar PSU lazım, ryzen 7600 sistem için, tavsiyeniz varmidir
Öncelikle tam sistem bileşenlerini yazmalısınız. Ayrıca o fiyat bandında güvenilir bir PSU kaldığını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Öncelikle tam istem bileşenlerini yazmalısınız. Ayrıca o fiyat bandında güvenilir bir PSU kaldığını düşünmüyorum.
Sence ben ne yapmalıyım mosfetler daha fazlamı ısınıcak yoksa daha düşük mosfetler falan mı o arkada yani olay ne ben bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,500
Üyeler
184,174
Son üye
nisa353535353
Geri