🔥İndirim Strong 750w 80+ Bronze Beyaz Güç Kaynağı 1499TL

10 yıldır süre gelen muhabbet C4, BOMBA? şu muhabbet çıktığından beri kronik sorunlu yanan bir model bile çıkmadı ortaya.
Hep ucuz bileşenleri koyuyorlar sonra milletin C4 demesine şaşırmamak gerek. Bu tip markalar alınmaz zaten kendileri de üretmiyorlar

3080'le de 4070S'le de sorunsuz çalışır ancak şahsen şunu tavsiye edeceğim: 4070S'in TDP'si 220W, önerilen PSU 550W. 4070S ile kullanılırsa gayet iş görür ancak 3080'in TDP'si 320W, önerilen 700W. Biraz sınırda kalıyor ve marka / kalite bazında düşünürsek sınırda kullanmak pek mantıklı değil (Tüketim olarak sınırda olmaz ancak önerilen Watt olarak hemen hemen sınırda)

O sebeple 3080 alacaksanız başka PSU bakılabilir. Haricinde işinizi görür, bu rakama bedava zaten

Ben bunun siyahını 5 ay boyunca 5080 ile kullandım en ufak sorun yaşamadım direk ön yargı ile almayın yazan çokbilmişler için tecrübemi paylaşayım

Sorun yaşamamanız PSU'nun iyi olduğu anlamına gelmiyor.
Kesinlikle haklısın ama
Bu psuyu almayıp kullanmayıp direkt c4 bomba alınmaz yazan zırcahiller daha büyük sorun bence.

Sonuç olarak ben aldım kullandım kendi deneyimimi yazıyorum ekran başından ehıeheheuehu alınmaz bu bomba yazmıyorum çocuk gibi.

Eskiden Zalman, Xigmatek, Aerocool, Xilence hatta zaman zaman High Power'ın bazı modellerini bile önermezdik, şimdi ülke fason üretim çöplüğüne döndü.

Eskiden Zalman, Xigmatek, Aerocool, Xilence hatta zaman zaman High Power'ın bazı modellerini bile önermezdik, şimdi ülke fason üretim çöplüğüne döndü.
Çok bilmişler milleti zır cahillikle suçluyor bir de
Kesinlikle haklısın ama
Bu psuyu almayıp kullanmayıp direkt c4 bomba alınmaz yazan zırcahiller daha büyük sorun bence.

Sonuç olarak ben aldım kullandım kendi deneyimimi yazıyorum ekran başından ehıeheheuehu alınmaz bu bomba yazmıyorum çocuk gibi.

Ben zırcahil olarak merak ediyorum. Niye kullanmayı bıraktın?

Biz zırcahiller olarak sistemi yakana kadar kullanmanı bekliyoruz.

Belki o zaman zırcahil olup iyi bir güç kaynağı alıp bunun gibi kaynaklar için çöp derdin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,374
Üyeler
184,440
Son üye
m1n3rv3
Geri