Acil yardım lazım anakart fan bağlantısını yapamadım

welkin

80+
Reaksiyon skoru
3
asus b650m k anakartım var yeni kasaya geçtim kasadaki fanlar kasanın arkasında fan hub a bağlı. şimdi sorunum sıvı soğutmadan çıkan kablolardan biri için bağlantı yeri kalmadı pump fan yok, arkadaki hub da bir tane boş yer var. resimleri ekleyeceğim bilen biri varsa yarım edebilir mi

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.2 MB · Hit: 17
  • image.webp
    image.webp
    1.7 MB · Hit: 16
  • image.webp
    image.webp
    1.1 MB · Hit: 16
asus b650m k anakartım var yeni kasaya geçtim kasadaki fanlar kasanın arkasında fan hub a bağlı. şimdi sorunum sıvı soğutmadan çıkan kablolardan biri için bağlantı yeri kalmadı pump fan yok, arkadaki hub da bir tane boş yer var. resimleri ekleyeceğim bilen biri varsa yarım edebilir mi
hub’dan çıkan 3 pinli kabloyu add gen 2 1 e taktım sıvı soğutmadan çıkan 3 pinli rgb yi de pompadaki rgb ile bağlayıp add gen 2 2 ye bağladım hubdan çıkan pwm connector de cha fana bağladım pomdadan gelen pump fana takılması gereken kablo açıkta kaldı

RGB girişi
hocam ben de tam hakim değilim ama cpu fan a pompa fanı taktım ordaki sıvı soğutma fanlarınınkini de hub a bağladım komple çalışıyor şu an toplam 6 fan eşzamanlı
Diğer ARGB soketlerini de anakart ta olan 3 pin ARGB soketlerini takarsan senkron şekilde aydınlatma da kullanabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,425
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri