Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 536
Hem o hem bakımı herzaman hava sohutmadan yanayım frost comander tukenmeseydi onu sececektimdeNeden hocam, patlama riskinden dolayı mı?
Hem o hem bakımı herzaman hava sohutmadan yanayım frost comander tukenmeseydi onu sececektimdeNeden hocam, patlama riskinden dolayı mı?
Hocam elinizdeki işlemciye havanın yeteceğini pek sanmıyorum yani yeter ama o kadar soğukluk veremez gibi geliyor. Sıvı soğutmalarda patlama riski hep var evet teknoloji şans işidir ama kalite markalarda bu risk düşüyor ya. Bakım olarak, pompa ve sıvı değişimi yapılıyor, benim lu an sıvı soğutmam var ve 3 yıldır bakım yapmadım, Allah bilir ne âlemdeHem o hem bakımı herzaman hava sohutmadan yanayım frost comander tukenmeseydi onu sececektimde
2 bine en f/p hava soğutucudu enson stoklar bittiydiHem o hem bakımı herzaman hava sohutmadan yanayım frost comander tukenmeseydi onu sececektimde
Ama Cok büyük frost comander ve 4 k ya cıkmısHocam elinizdeki işlemciye havanın yeteceğini pek sanmıyorum yani yeter ama o kadar soğukluk veremez gibi geliyor. Sıvı soğutmalarda patlama riski hep var evet teknoloji şans işidir ama kalite markalarda bu risk düşüyor ya. Bakım olarak, pompa ve sıvı değişimi yapılıyor, benim lu an sıvı soğutmam var ve 3 yıldır bakım yapmadım, Allah bilir ne âlemde![]()
Sıvı soğutucu önerebilir misiniz?Hocam elinizdeki işlemciye havanın yeteceğini pek sanmıyorum yani yeter ama o kadar soğukluk veremez gibi geliyor. Sıvı soğutmalarda patlama riski hep var evet teknoloji şans işidir ama kalite markalarda bu risk düşüyor ya. Bakım olarak, pompa ve sıvı değişimi yapılıyor, benim lu an sıvı soğutmam var ve 3 yıldır bakım yapmadım, Allah bilir ne âlemde![]()
Hiç hava soğutmasından yana olmadım ama bu kadar öneriliyorsa bir bilinen vardır diyorum hocam2 bine en f/p hava soğutucudu enson stoklar bittiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama Cok büyük frost comander ve 4 k ya cıkmıs
Bütçeniz nedir hocam, ne kadar kaldı?2 bine en f/p hava soğutucudu enson stoklar bittiydi
Ama Cok büyük frost comander ve 4 k ya cıkmıs
Sıvı soğutucu önerebilir misiniz?
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-frozn-a620-argb-fiyati,622965783.html nasılHiç hava soğutmasından yana olmadım ama bu kadar öneriliyorsa bir bilinen vardır diyorum hocam
Bütçeniz nedir hocam, ne kadar kaldı?
Hemen hesaplayıp gelcemHiç hava soğutmasından yana olmadım ama bu kadar öneriliyorsa bir bilinen vardır diyorum hocam
129.960 olmus monitör haric toplamdaHiç hava soğutmasından yana olmadım ama bu kadar öneriliyorsa bir bilinen vardır diyorum hocam
Soğutucu icin 4,5 binHiç hava soğutmasından yana olmadım ama bu kadar öneriliyorsa bir bilinen vardır diyorum hocam
150 den hesablarsak ve soğutucuyu 5 bin alıp 26 bin monitör butcesi kalıyor tabii ki performansına bağlı esneyebilirHiç hava soğutmasından yana olmadım ama bu kadar öneriliyorsa bir bilinen vardır diyorum hocam
Hemen bakıyorum.https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-frozn-a620-argb-fiyati,622965783.html nasıl
Hemen hesaplayıp gelcem
129.960 olmus monitör haric toplamda
Soğutucu icin 4,5 bin
150 den hesablarsak ve soğutucuyu 5 bin alıp 26 bin monitör butcesi kalıyor tabii ki performansına bağlı esneyebilir
Ekranı olması güzelde ben iyi birsey bakıyorum hava soğutucu ile karşılastırma yapıcamHemen bakıyorum.
Kraken gayet iyi bir model, NZXT Zaten iyi bir marka, 5000 küsüre bir de bir alt modeli var, onuda atabilirim isterseniz. Bu en üst modeli.![]()
NZXT Kraken Elite 280 RL-KR28E-B2 280mm LCD RGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu (2024) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Araştırabilirsiniz.Ekranı olması güzelde ben iyi birsey bakıyorum hava soğutucu ile karşılastırma yapıcam
Hava soğutucu kaybetti soğutmada bakım ve kolaylık da hava soğutucu kazandıAraştırabilirsiniz.
LCD ekran baya güzeldeAraştırabilirsiniz.
Patlarmı acaba bakımı nasıl kolay mıAraştırabilirsiniz.
Marka kaliteli, dediğiniz şey belki 20 de 1 dir, veya daha az. Bende ki direkt saatli bomba ama 3 yıldır bakımsız devam ediyor. Tamamen şans işi, teknoloji şanstır. Ama soğutmada iyi olduğu kesin.Hava soğutucu kaybetti soğutmada bakım ve kolaylık da hava soğutucu kazandı
LCD ekran baya güzelde
Patlarmı acaba bakımı nasıl kolay mı
O doğruda emin olamadım hava soğutucu risk ve bakım acısından daha iyi ama sıvı soğutucu sogutma ve LCD de önde ayrıca gorurum olarak da güzel görünüyor LCD sıvı soğutucuMarka kaliteli, dediğiniz şey belki 20 de 1 dir, veya daha az. Bende ki direkt saatli bomba ama 3 yıldır bakımsız devam ediyor. Tamamen şans işi, teknoloji şanstır. Ama soğutmada iyi olduğu kesin.
Cezbediyor insanı değil mi hocamO doğruda emin olamadım hava soğutucu risk ve bakım acısından daha iyi ama sıvı soğutucu sogutma ve LCD de önde ayrıca gorurum olarak da güzel görünüyor LCD sıvı soğutucu
Aynen forumda falanda gormustum bi ara cok güzel görünüyordu LCD olmayanlar cok ilgim i cekmiyordaCezbediyor insanı değil mi hocam![]()