Çözüldü✓ Sistem Upgrade Önerisi

BYzin

80+
Reaksiyon skoru
109
Selamlar güncel sistemim;
Anakart: Gıgabyte b450m-s2h
İşlemci: Ryzen 5 2600
Ekran Kartı: Gıgabyte RTX 2060 OC Edition
Ram: Gskılls 16x2 Ripjaws
550 watt 80 plus PSU

Sistemime upgrade yapmak istiyorum. Performans olarak yeterli gelmediğini düşünüyorum artık. Hangi parçadan upgrade etmeye başlamalıyım bilemiyorum. Genel bir upgrade şart değil parçalar birbirini destekleyip besleyebilecekse bir kaç parça upgrade etsem de yeter. Ekran kartı upgrade işi şu anlık kafamda yok daha sonra da yapabilirim. Şu anki halinden biraz daha performanslı olmasını istiyorum sadece. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

550 watt 80 plus PSU

Sistemime upgrade yapmak istiyorum. Performans olarak yeterli gelmediğini düşünüyorum artık. Hangi parçadan upgrade etmeye başlamalıyım bilemiyorum. Genel bir upgrade şart değil parçalar birbirini destekleyip besleyebilecekse bir kaç parça upgrade etsem de yeter. Ekran kartı upgrade işi şu anlık kafamda yok daha sonra da yapabilirim. Şu anki halinden biraz daha performanslı olmasını istiyorum sadece. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
anakarıtnıza son bios güncellemesini yapın

işlemciyi 2.elden ryzen 5600

ramler yeter 32 gb gayet süper

2060 elden çıakrın modası geçti bellek yetersiz oyunlar için 5070 kovalanabilir indirimlerde 26 bin tl ye kadar düşür eger o kdar para çıkamam diyorsanız rx 9060xt 16 gb 16 bin tl ye kadar düşüyor

güç kaynagı degiştirin güzel indirimlerde 750w alın ileri dönük temiz olsun atx 3.0 destekli

eger ssd yoksa 1 tb m2 ssd muhakak alın

550 watt 80 plus PSU

bende 2600 kullanıyordum dün 5600 sipariş ettim ekran kartım 1660 super şuan işimi görüyor sana önerim ryzen 5 5600 e geçmek olacaktır

evet destekliyor.
https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450M-S2H-rev-1x/support#support-cpu şu sayfaya girip listede görebilirsin.
işlemci değiştirmeden önce mutlaka bios güncelle
Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakarıtnıza son bios güncellemesini yapın

işlemciyi 2.elden ryzen 5600

ramler yeter 32 gb gayet süper

2060 elden çıakrın modası geçti bellek yetersiz oyunlar için 5070 kovalanabilir indirimlerde 26 bin tl ye kadar düşür eger o kdar para çıkamam diyorsanız rx 9060xt 16 gb 16 bin tl ye kadar düşüyor

güç kaynagı degiştirin güzel indirimlerde 750w alın ileri dönük temiz olsun atx 3.0 destekli

eger ssd yoksa 1 tb m2 ssd muhakak alın
Teşekkürler. Şuan ekran kartı için bütçem yok ama ilerisi için düşünebilirim.

Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler. Şuan ekran kartı için bütçem yok ama ilerisi için düşünebilirim.
o zaman işlemci ve ssd ve güç kaynagı kovalayın derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,514
Üyeler
186,742
Son üye
BEsim7753
Geri