MCHOSE A7 ULTRA ALINIR MI?

ne kuponmuş be öyle iyi diye görmüştüm ben de almayı düşünüyorum
hocam 250 TL bana özel kupon vermiş bugün bitiyor ayrıca benim 400 tl puanım var toplamda 650tl indirim oluyor ama pazaramada çok ürün yok ne alacağımı bilmiyorum a5 ultra 1700e geliyor alınır mı? bilmiyorum bilen arkadaşlar aydınlatırsa bugün kupon bitmeden alacağım

hocam 250 TL bana özel kupon vermiş bugün bitiyor ayrıca benim 400 tl puanım var toplamda 650tl indirim oluyor ama pazaramada çok ürün yok ne alacağımı bilmiyorum a5 ultra 1700e geliyor alınır mı? bilmiyorum bilen arkadaşlar aydınlatırsa bugün kupon bitmeden alacağım
kanka baktığım kadarıyla a5 ultra o paraya alınacak en iyi mouse ama zaten gaminggende 2000 tl o kadar indirimi çöp etme derim tabi başka bişi bulamadıysan o ayrı

kanka baktığım kadarıyla a5 ultra o paraya alınacak en iyi mouse ama zaten gaminggende 2000 tl o kadar indirimi çöp etme derim tabi başka bişi bulamadıysan o ayrı
inanılmaz bir site arattığım hiçbir şey çıkmıyor a5 ultra sepette tam bu fiyata geliyor

Ekler

• 1000053963.webp
    1000053963.webp
    12.6 KB · Hit: 35
valla bulamazsan bir şey 200tl ucuza gelmiş olur al gitsin güzel mouse, pc hocası inceleme paylaşmış bakabilirsin
ben şimdiden ekipman diziyorum indirimde yakaladıkça çoğu şeyi aldım mouse olarak aklımda scyrox v6 vardıda bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri