7000 TL monitör önerisi

yani bilmiyorum ama hepsiburada peşin fiyatına 9-10 taksit oluyo hepsiburada üzerinden taksitle dell alienware 2525hm modelini alasım var fakat monitör hakkında da bi Türkçe inceleme bulamadım
Baktm bende bulamadım. Almışken güzel bir şey alaym diyorm ama gittikçe fiyatlar artıyor

Asus'un yeni monitorlerine bakıyorum. Mesela bu 500-1000 lira daha indirime girse daha mantıklı gibi geliyor. Bunun dışında bi de konuda bahsettiğim lenovo var ama çok az incelemesi var.
siz bu attığınız modeli mi almayı düşünüyosunuz bu model benimde dikkatimi çekti ama hakkında bişey göremedim dell alienware 2525hm modeli de görüntü olarak vs. güzel ama onun hakkında da Türkçe inceleme yok

siz bu attığınız modeli mi almayı düşünüyosunuz bu model benimde dikkatimi çekti ama hakkında bişey göremedim dell alienware 2525hm modeli de görüntü olarak vs. güzel ama onun hakkında da Türkçe inceleme yok
Hocam dell bütçemi aştığı içn hiç bakmadım açıkçası max 7 bin bütçem var. Şimdilik dikkatimi lenovo ve son attığım asus modeli çekti ama en kötü 11 kasima kadar bekleyeceğim güzel bir indirim olur diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,275
Üyeler
185,699
Son üye
Canparlak
Geri