Yardım 2024 C5 AirCross Shine Bold alınır mı?

Matt Murdock

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,553
Fiyat 2.180.000. Ekstra olarak kış lastiği, ppf kaplama, film vs de var. Alınır mı sizce yayından kaldırttık kapora bekliyorlar. Artık araba bakmaktan yoruldum herkes her arabaya laf atıyor. Ferrari atsam onu da almayın diyecekler.

Son lafını tekrar dedirtecek şekilde o paraya citroen alınmaz :) kriterleriniz ve max bütceniz ne söyleyin yardımcı olmaya çalışırım

c5 aircross güzel araç niye alınmasın? alternatif olarak tiguan, karoq, ateca bakılabilir ama c5 aircrossda güzel arabadır. 1.6 puretech mi 1.5 bluehdi mı?

c5 aircross güzel araç niye alınmasın? alternatif olarak tiguan, karoq, ateca bakılabilir ama c5 aircrossda güzel arabadır. 1.6 puretech mi 1.5 bluehdi mı?
bluehdi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfırından daha mı oahalı bana mı öyle geldi?
2025 lerin 2.280 falan galiba fakat özellik olarak shine bold daha iyi diye biliyorum

Kriter ne sadece suv mu bakıyosun
Sadece suv değil de biraz da C suv olsa daha iyi diyoruz. Skoda Kamiq bakıyoruz ama alman grup olmasına rağmen b suv olduğu için citroen daha alınası geliyor.

Sadece suv değil de biraz da C suv olsa daha iyi diyoruz. Skoda Kamiq bakıyoruz ama alman grup olmasına rağmen b suv olduğu için citroen daha alınası geliyor.
Kamiq sıfırı bile bu paralar etmez. Sıfır olarak biraz daha koy 1.3 qasqai veya 1.8 corolla cross bak bayileri arayı fiyat öğrenmek gerek tabi ama genelde 2.300 civarı bırakıyolar. İkinci el suv olarak c5 ac fena değildir ama sportage, tucson bence daha cazip

O araçların puretech modellerinde biraz problem var diye biliyorum dizellerinde sorun yok motorun içinde yağlı kayış olan modeli ise direk vaz geç 40 binden 40 bine ağır bakım yapılması gerekiyor içindeki kayış yağın sıcaklığından tahriş olup parçalanıyor motor gözenekleri tıkanıp yatak sarıyormuş psa yağ kullan falan diyolar ama dümen hepsi kullananda aynı dertten müzdarip 40 binde kartel açılan arabada insan soğuyor maliyeti bi yana hayırlı olsun onun dışında gayet konforlu ve teknoloji bakımından bol bir araç

Fiyat 2.180.000. Ekstra olarak kış lastiği, ppf kaplama, film vs de var. Alınır mı sizce yayından kaldırttık kapora bekliyorlar. Artık araba bakmaktan yoruldum herkes her arabaya laf atıyor. Ferrari atsam onu da almayın diyecekler.
Güzel araba c suv ların iyilerinden. 1.6 puretech daha iyi. 1.5 bluehdi motorlarda zincir kırma problemleri var. Şimdi baktım 2023 sonrası düzeltmişler zincir 8mm e geçmişler kırma problemleri kalktı deniyor. Kronik olarak boya atma problemi var. 2023 sonrası çözüldü falan diyorlar ama yine de yaşayan kullanıcılar var. Sizde ppf kaplama varmış gerçi sorun yok.
Ayrıca o aracın sıfırı 2.300, 100 lira daha koyup sıfırını alabiliyorsun yani :D Hatta bayi indirim yapıyorsa daha ucuza çekersin o da var. Onu bi git bayiye sor indirim yapıyorlar mı diye. O para o araca verilir mi onu bilemem ben sadece bu araca dair bildiklerimi söyledim daha iyi bilenler mutlaka vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,411
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri