GHz si daha da düşürülmüş 7500F işte. 7600X den başladılar kısa kısa gidiyorlar adamlar8400F i biliyoruz da bunu ilk defa duydum
GHz si daha da düşürülmüş 7500F işte. 7600X den başladılar kısa kısa gidiyorlar adamlar8400F i biliyoruz da bunu ilk defa duydum
Hocam bana çok saçma ve ilginç geldi dediğiniz şey. Kaynak var mı acaba?Fiyatı kısmak için IHS ile silikon arasına lehim değil termal macun kullanılıyor bu modelde. Cayır cayır yanıyor. Bunu alıp üstüne bide soğutucu almak yerine 7500F'e yönelin daha iyi.
Hocam bana çok saçma ve ilginç geldi dediğiniz şey. Kaynak var mı acaba?
Konudan çok memnun kaldım, harbi nası bot basmışlar Allah bilirKonusu var mıydı bilmiyorum 5-6 gündür aynı fiyattaymış sanırım. Fazla ısınıyor diyorlar 7500f ile arasında 700TL gibi bir fark var. Performansı OC yapmayan biri için benzer olacaktır.Amd Ryzen 5 7400F AM5 3.7 GHz 32 MB 65W İşlemci (Tray) Fiyatları ve Özellikleri
Amd Ryzen 5 7400F AM5 3.7 GHz 32 MB 65W İşlemci (Tray) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
!!!MAĞAZANIN ÇOĞU YORUMU BOT GİBİ DURUYOR DİKKAT!!!