Umarım o devir kapanır, Chronicles duyurulduğundan beri istek listemde, umarım iyi bir çıkış yapar. TaleWorlds hayatımda gördüğüm en tembel ve sorumsuz stüdyolardan birisi. Söz verir tutmaz, bilgi verir yanlış çıkar, yapacağız der yapmaz, ücretsiz olacak güncellemeyi bile DLC adı altında parayla satar. Erken erişimi de sayarsak 12 senede Warband'dan daha kötü bir oyun yaptılar.
Ben v1.0.0'dan beri oynamıyorum, 350 saatim var oyunda. DLC güzel gözüküyor, çıkınca alacağım ve bir şans daha vereceğim Bannerlord'a, ama dürüst olayım hiç umudum yok, aşırı potansiyelli oyunu yiyip bitirdiler resmen.
5 senede gelinen son nokta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Belli bir asker birimine saldırabilmeyi bile kaç sene sonra oyuna getirdiler öyle Hucüm diyorduk artık yapay zekaya emanet hangisine dalarsa.
modsuz 10 saat oynadım modla 500 ü keyifle geçtim diyeceğim modlar olmasa oyunun devri 1. senede biterdi ama modlama sayesinde devri kapanmaz
Sizce?
Benim PC kaldırmıyordu VPN ile Geforce Now'a bağlanıp saatte bir çık gir yaparak 400 küsür saat oynadım ilk çıktığı zaman oynatıyordu yalan yok ama orta ve sonda oyun birbirini tekrar ediyordu sürekli ve sıkmaya başlıyordumodsuz 10 saat oynadım modla 500 ü keyifle geçtim diyeceğim modlar olmasa oyunun devri 1. senede biterdi ama modlama sayesinde devri kapanmaz
aynen modlar çok etkiliyorBenim PC kaldırmıyordu VPN ile Geforce Now'a bağlanıp saatte bir çık gir yaparak 400 küsür saat oynadım ilk çıktığı zaman oynatıyordu yalan yok ama orta ve sonda oyun birbirini tekrar ediyordu sürekli ve sıkmaya başlıyordu