hocm trye gonderim yapan klavye mouse satan yurtdisi firma önerir misiniz? ?11.11 indirimleri başlamadan önce 6 kasıma kadar 1.11 dolara 25 dolar, 11.11 dolara 50 dolar, 111.11 dolara 150 dolarlık sale pass lerden birini alabilirsiniz
![]()
Linsoul 11.11 Major Sale 2025
We are committed to delivering the high-end sound quality of HiFi audio with incredible designs. Driven by well-design style and hi-tech sound, we bring you a new music experience thru innovative and stylish headphones Best Earphone Headphone Audio Gear like THIEAUDIO, Kiwi Ears, ZiiGaat, FiiO...www.linsoul.com
Evet başlamış şimdi farkettim,Başlamış 11.11 indirimleri ama %10 indirim var simgot ew300de
Bence incelemelerini izle öyle karar ver ama 100 dolar altında ew300 bence 1 numara.Bu üçü arasında kaldım hangisi daha iyidir veya başka önerisi olan var mı?
Simgot ew300 kullanıyorum müzik dinlemesi çok keyifli bir kulaklık ve fps oyun performansı çok çok iyi. Cloud 2 ve cloud 3 wireless e sahibim ve bunlardan daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Bu üçü arasında kaldım hangisi daha iyidir veya başka önerisi olan var mı?
46.99Bronz pass + ew300 ne kadara geliyor?
Hayırlı olsun, ne aldın, bir de fatura düzenlemesi istedin mi?Ben yanwenle gönderin diye yazdım