Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,478
Yine çok iyiymiş hocamda nasıl bu kadar az watt çekiyor ya? Sıcaklıklar süper. Birde işlemciniz nedir? GPU kullanımı az geldi.
Yine çok iyiymiş hocamda nasıl bu kadar az watt çekiyor ya? Sıcaklıklar süper. Birde işlemciniz nedir? GPU kullanımı az geldi.
Ryzen 7 7800x3dYine çok iyiymiş hocamda nasıl bu kadar az watt çekiyor ya? Sıcaklıklar süper. Birde işlemciniz nedir? GPU kullanımı az geldi.
İşlemcide süperde gpu kullanımı neden az onu anlamadım.Ryzen 7 7800x3d
Watt olayını bilmiyorum birçde valorantda bakayım
Belki 1080p olduğu içindir anlık değişen bir veri birdeİşlemcide süperde gpu kullanımı neden az onu anlamadım.
Bu da valorant max 60w gördümİşlemcide süperde gpu kullanımı neden az onu anlamadım.
Tamam valo işlemciye biniyorda 7w ekran kullanımı nedir ya. Rgbsi zaten 7w harcar. Başka bir programdan vs. bakabilir misiniz dicemde zaten doğru ölçüyorda olabilir.
Tamam valo işlemciye biniyorda 7w ekran kullanımı nedir ya. Rgbsi zaten 7w harcar. Başka bir programdan vs. bakabilir misiniz dicemde zaten doğru ölçüyorda olabilir.
Bunlar daha mantıklı hocam. Yinede çok güzel değerler.Alıntıyı görüntüle
hocam bu da nvdia da gözüken
Eski ekran kartım amdydi oradan alışmışım alt r yapınca derece yazmıyor kurcalarım bi ara@kyzler hocam baktığınız değerler ekran kartı değil. cpu'nun grafik birimidir. cyberpunk gibi bir oyunda 43w çekmez. nvidia gözüken değer doğrudur. 200-250w arası güç çekerken sıcaklık değerlerine bakınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aslında alt+r yaptığınızda açılan pencerede ekran kartının sıcakları yazması gerek ama siz alt+z'den altta bulunan istatistikler kısmını kontrol edin.
alt+z'den istatistiklere girip oradan seçmen lazım güç tüketimi ve dereceyiEski ekran kartım amdydi oradan alışmışım alt r yapınca derece yazmıyor kurcalarım bi ara