PNY GeForce RTX 5070 ARGB OC 30.989 TL!

İşlemcide süperde gpu kullanımı neden az onu anlamadım.
Bu da valorant max 60w gördüm

12971.webp

Tamam valo işlemciye biniyorda 7w ekran kullanımı nedir ya. Rgbsi zaten 7w harcar. Başka bir programdan vs. bakabilir misiniz dicemde zaten doğru ölçüyorda olabilir.
1762715814959.webp

hocam bu da nvdia da gözüken

bu sanki daha doğru gibi

1762715940061.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu da gpu fanı açılınca

1762716071877.webp

@kyzler hocam baktığınız değerler ekran kartı değil. cpu'nun grafik birimidir. cyberpunk gibi bir oyunda 43w çekmez. nvidia gözüken değer doğrudur. 200-250w arası güç çekerken sıcaklık değerlerine bakınız.

aslında alt+r yaptığınızda açılan pencerede ekran kartının sıcakları yazması gerek ama siz alt+z'den altta bulunan istatistikler kısmını kontrol edin.

Son düzenleme:
@kyzler hocam baktığınız değerler ekran kartı değil. cpu'nun grafik birimidir. cyberpunk gibi bir oyunda 43w çekmez. nvidia gözüken değer doğrudur. 200-250w arası güç çekerken sıcaklık değerlerine bakınız.

aslında alt+r yaptığınızda açılan pencerede ekran kartının sıcakları yazması gerek ama siz alt+z'den altta bulunan istatistikler kısmını kontrol edin.
Eski ekran kartım amdydi oradan alışmışım alt r yapınca derece yazmıyor kurcalarım bi ara

Eski ekran kartım amdydi oradan alışmışım alt r yapınca derece yazmıyor kurcalarım bi ara
alt+z'den istatistiklere girip oradan seçmen lazım güç tüketimi ve dereceyi

Geri