Sadece oyun için iPad veya Tablet önerisi?

Elflyy

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamlar
Sadece oyun için bir tablet arıyorum, dışarıya falan götürmeyeceğim evde duracak büyük ihtimalle evden eve sadece oyun ve o tarz şeyler için kullanacağım çoğunluk iPad tarafına yöneliyor ama iPad kadar iyi bir tablet biliyorsanız onuda önerebilirsiniz.
Öyle çok yüksek bir fiyatım yok sadece evde duracağı için 10-20k bandında bir bütçem var ikinci el daha avantajlıdır diye düşünüyorum bu bütçe için yinede olabildiğince ucuz ve f/p olması iyi olur benim için.
Sadece kasma donma olmasın akıcı olsun sogutucum olur büyük ihtimalle 60-120 fark etmez akıcı olsun kasma olmasın yeter benim için (Pubg, Genshin İmpact, Mobile Legends v.b gibi oyunlar.) Yok ekranı büyük şu bu o sıkıntıları düşünmeyin.
Oynama sürem minimum 4 saat olur diye düşünüyorum o yüzden soğutucu olur mutlaka.
Şimdiden teşekkürler :>

Son düzenleme:
120 hz gerekli değil pil acayip hızlı biter ısınır. 60 gayet yeterli pubg için. Zaten bende 60hz sevmiyorum ama ille de ipad diyosan bu.

120 fps zorunluysa 2. el ipad pro m1 yada tab s9 bence sıfır ipad 11 alacağına ipad pro m1 alman daha iyi olur

120 hz gerekli değil pil acayip hızlı biter ısınır. 60 gayet yeterli pubg için. Zaten bende 60hz sevmiyorum ama ille de ipad diyosan bu.
İlla iPad değilde çoğunluk iPad daha iyi diyor onun için yoksa her türlüsü olur benim için

Son düzenleme:
Benim telefon 144 hz olduğu için aslında mantıklı dediniz hissederim ama tablet olduğu için çok takacagimi sanmiyorum kaliteli olsun yeter :blobdance:
tablet telefondan daha fazla hissettiriyor hz farkını 120 bile yetersiz kalıyor bana tablette haberiniz olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,856
Üyeler
184,351
Son üye
Ensar!
Geri