Öneri Rx6700xt den daha üst modele geçmeye değer mi?

Reaksiyon skoru
12
Elimde rx6700xt red devil 12 gb ekran kartı var bu ekran kartını satıp veya takas + üzerine para ekleyerek rtx3080ti veya daha üst bir karta geçmeyi düşünüyorum sizce değer mi ?
Yakında yayın YouTube gibi işler yapmak istiyorum o yüzden Nvidianın sağladığı teknolojiler için nvidia tarafına geçmek istiyorum

3080 Tİ göz ucu ile baktığımda 16-17k dan aşağı değil Sarı sitede.

Düz 5070 ye yakın performans göz ucu ile baktığımda. Bir tık 5070 önde tabi.

Sıfır 5070 te nerden baksan 26-27 en ucuz. ( Bu 11.11 de flan 25k lara düşer mi 3-5 tkasit bilinmez. )

Ama 2 nesil aşağısada çok eski kalacak gibi.

3080 Tİ göz ucu ile baktığımda 16-17k dan aşağı değil Sarı sitede.

Düz 5070 ye yakın performans göz ucu ile baktığımda. Bir tık 5070 önde tabi.

Sıfır 5070 te nerden baksan 26-27 en ucuz. ( Bu 11.11 de flan 25k lara düşer mi 3-5 tkasit bilinmez. )

Ama 2 nesil aşağısada çok eski kalacak gibi.
Daha çok 2. El tarafında bir şey almak istiyorum çünkü sıfırları indirime girse bile tatmin edici bir fiyatta olmaz ayrıca amacım mesela bir üst kartı alıp belli bir süre idare edip sonra onu da satıp bu sefer daha üstüne geçmek taksit yapamıyorum çünkü kredi kartım yok ve açmak da istemiyorum ayrıca para toplama konusunda iyi olduğumu pek söyleyemem

Elimde rx6700xt red devil 12 gb ekran kartı var bu ekran kartını satıp veya takas + üzerine para ekleyerek rtx3080ti veya daha üst bir karta geçmeyi düşünüyorum sizce değer mi ?
Yakında yayın YouTube gibi işler yapmak istiyorum o yüzden Nvidianın sağladığı teknolojiler için nvidia tarafına geçmek istiyorum
rx6700xt her işini görür bence 3000 serisine geçmekten çok daha iyidir

Daha çok 2. El tarafında bir şey almak istiyorum çünkü sıfırları indirime girse bile tatmin edici bir fiyatta olmaz ayrıca amacım mesela bir üst kartı alıp belli bir süre idare edip sonra onu da satıp bu sefer daha üstüne geçmek taksit yapamıyorum çünkü kredi kartım yok ve açmak da istemiyorum ayrıca para toplama konusunda iyi olduğumu pek söyleyemem

İkinci elin riski ne olacak ?

İçi açılmış mı hor mu kullanılmış işlemlimi veya sıvı teması mı var 2-3 ay sonra cortlar elimde kalırmı korkusu flan ne olacak?

İkinci elin riski ne olacak ?

İçi açılmış mı hor mu kullanılmış işlemlimi veya sıvı teması mı var 2-3 ay sonra cortlar elimde kalırmı korkusu flan ne olacak?
Haklısınız ancak bazı kartlarda 2. El ile sıfırı arasında baya bir fark bulunuyor o yüzden daha çok 2. El bakmak bütçem için daha uygun mesela rtx 3080 ti düşünüyorum ve en ucuz sıfırı 28k iken (bu nasıl fiyat ?) 2. Eli en ucuz 16-17

3080Tİ alabilirsin dostum işlemci tarafında problem olmazsa tabi 1080p de kullanıcaksan sağlam işlemci lazım amd tarafından olur dersen 6900xt de bakabilirsin ben çok memnunum 6700 xt den geçtim sadece oyun oynuyorum iş amacım yok 4k akıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,830
Üyeler
188,483
Son üye
muhammed6144
Geri