INNO3D GeForce RTX 5070 - 27.624 TL

Uygunsuz davranış
26 kusure gigabyte daha mantikli
Ulan bilgin yoksa ne konuşuyon? gaygabayt siyosuna Inno3dyi ver daha sonra sor o bile Inno3d der. Kullanmıyorsan bilmiyorsan fikir belirtme şu an alabileceğiniz en kötü kartları g''''üretiyor. Inno3d inanamayacağınız bir kaliteye sahip ve giriş seviye modellerde bile bu şekilde gggbytın yetişmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım. Kızınca kızdı oluyoruz aklı yok fikri var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte,Asus gibi markalar arasında en kötüsu bu mu?
Inno3d ikisinden de üçünden de iyidir rakibi Rog, Suprim olmadığı sürece

RX 9070
RX 9070XT
RTX 5070
bu kartlar 1 ay sonra 30k altında bulunmayacak gibi duruyor kasım ayında mutlaka alın özellikle 16 GB olan kartlarda fiyat artışı olacak
10 ay taksitle 32.500e 9070xt Sapphire pulse modelini aldım hocam mantıklı mı Nvidia serisine geçmek istiyordum 5070 aklımdaydı performans olarak bu model öndeydi bu fiyata da 5070 ti yok

10 ay taksitle 32.500e 9070xt Sapphire pulse modelini aldım hocam mantıklı mı Nvidia serisine geçmek istiyordum 5070 aklımdaydı performans olarak bu model öndeydi bu fiyata da 5070 ti yok
Özellikle 10 ay taksitle alabilme imkanınız varsa (bir yandan da enflasyondan korunma) mantıklı ama taksit çok önemli değil model iyi olsun derseniz alternatif modeller var 3 taksit ile
1762720816223.webp

Taksitten bağımsız fiyat performans en iyi kart ise şuan bu 25414 TL
1762720910124.webp

Ama o sff sanırım hocam. Hem ısınıyor diyorlar hem perf kısılmış diyorlar.
Aktif olarak rtx 5070 oc sff olanı kullanmaktayım ısınma sorunu görmedim usta ben performans olarakta normal 5070 2625 MHz Sff olan modellerde 2512 MHz yani 113 MHz oynuyor bu kadar takılmayın afterburner üzerinden 113 arttırırsınız olur biter :)

Aktif olarak rtx 5070 oc sff olanı kullanmaktayım ısınma sorunu görmedim usta ben performans olarakta normal 5070 2625 MHz Sff olan modellerde 2512 MHz yani 113 MHz oynuyor bu kadar takılmayın afterburner üzerinden 113 arttırırsınız olur biter :)
O zaman o kadar takmaya gerek yok. Teşekkürler hocam. Birde kasa nedir?

O zama güzelmiş gayet hocam. Sanırım akvaryum kasalarda iyi ayarlamadıkça soğuması zor oluyordu. Ona rağmen sff ler çok ısınmıyorsa dedikleri kadar sıkıntı yoktur.
usta kullanan adamlar yorum yapsa tamam diyeceğimde kullanmayan kişiler sallıyor duruyor eğer fiyat avantajlıysa alıp kullanıcan bu kadar takılmaya gerek yok

6800XT den hangi karta geçilir. 2K da sorun yaşamıyorum ama artık yenileme vakti geldi gibi.

Ulan bilgin yoksa ne konuşuyon? gaygabayt siyosuna Inno3dyi ver daha sonra sor o bile Inno3d der. Kullanmıyorsan bilmiyorsan fikir belirtme şu an alabileceğiniz en kötü kartları g''''üretiyor. Inno3d inanamayacağınız bir kaliteye sahip ve giriş seviye modellerde bile bu şekilde gggbytın yetişmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım. Kızınca kızdı oluyoruz aklı yok fikri var
hahayt inno kart kullanan bile bu kadar savunmaz markayı gigabyte 40 fırın ekmek yiyecekmiş aynen dostum öyledir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Inno3d ikisinden de üçünden de iyidir rakibi Rog, Suprim olmadığı sürece
HDSDJKFHSJFHSJKLFHDDJSKFHSDJKHFSLDKJ
sıkıntı kardeşim ya

aynı marka 5060 ti 16 gb 20400 TL idi çok daha iyiydi bence fiyat anlamında

Performans olarak zaten istenileni verebiliyor fakat sorunumuz performans değil. 2 3 K Bütçe arttırarak daha iyi bir soğutmaya sahip olup daha az fan sesi ile çalışan bir kart alabiliyorsak neden tercih etmeyelim.
Elbetki bazı insanlar sadece Gigabyte markasına bilenmiş durumda. Buna bir şey diyemeyeceğim. Fakat sonuçlar zaten ortada Windforce serisi tam anlamıyla düzelmiş değil.
Zaten Kartın Techpowerup Gibi Sitelerde Testleri Dahi yok.
Bulabildiğim Bazı Testlere Bakarsak Gaming OC çok daha iyi bir performans sergileyebiliyor.
300W Furmark Testinde;
35% Fan Hızında 1140 RPM'de
Gaming OC – 63.6°C
WF OC SFF – 81.5°C
Çalışıyor. ve WF serisi throttling'e giriyor. Kısaca Yüksek sıcaklık yüzünden Gücün Kısılması)
Oyun Testlerinde Normal Bazlı oyunlarda sıcaklıklar maximum 6 7 derece fark ediyor ama bu WF serisindeki fan sesine çözüm olmuyor çünkü fanları çok hızlı döndüğü için çok fazla ses yapıyor.
Yine De Tercih Kullanan Arkadaşların. Ben Forumda WF serisi kart önermemeye dikkat ediyorum. Eğer ki BELEŞ Diyebileceğimiz bir İndirim yoksa alınabilir şeklinde düşünmüyorum.
Referans Video :

Ekler

• 1762779524714.webp
    1762779524714.webp
    63.6 KB · Hit: 16
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,984
Üyeler
185,988