MUTLUMU SON. YOKSA......

Kardeşim ülkemiz panayır yerine döndü. Piyasa stabil değil. Her kafadan farklı bir yorum çıkar. Senin içine sindiyse sistem bakma işini kapat. Sadece kargonu teslim alıp masaya kuracağın günü düşün. Sistem gelince de foruma girip aldığın sistem hakkında geri dönüş yaparsın. Emsal donanımda sistem alacak kişilerde fikir sahibi olur yeter. Bizim ülkemizde alınmış hiç birşeyin zararı olmaz. Yarın karlı olursun. Güle güle kullan keyfine bak.

Hayırlısı olsun hocam. Bir amd kullanıcısı olarak nvidia tercih etmeniz güzel olmuş fiyatına takılmayın işinizi görüp içinize siniyorsa problem yok demektir.

performans ayarı ne oluyor bilmediğimden soruyorum
Büyük ihtimal Bios Pbo, Core Performance Boost açacaklar. Ram expo falan neyse onu açarlar. Bide yaparlarsa ekran kartı yazılım güncelleme yaparlar. Ben sadece bios'u yapıp geçeceklerini düşünüyorum :kekw:

Kardeşim ülkemiz panayır yerine döndü. Piyasa stabil değil. Her kafadan farklı bir yorum çıkar. Senin içine sindiyse sistem bakma işini kapat. Sadece kargonu teslim alıp masaya kuracağın günü düşün. Sistem gelince de foruma girip aldığın sistem hakkında geri dönüş yaparsın. Emsal donanımda sistem alacak kişilerde fikir sahibi olur yeter. Bizim ülkemizde alınmış hiç birşeyin zararı olmaz. Yarın karlı olursun. Güle güle kullan keyfine bak.
Evet çok haklısın maalesef. Piyasada aylardır indirim kovalıyorum ama yok ya denk gelmiyor ya nasip olmuyor, Birazda korktum fiyatlat dahada artacak diye.ki öyle görünüyor daha fazla uzatmaya gerek yok diyip aldım. Olumlu yada olumsuz kesinlikle geri dönüş yapacağım.Benzer sistem alacak arkadaşlara yardımcı olmak için.

Arkadaşlar Sonunda Düşündüm Taşındım, Aylarca araştırdım ama gerçekten bunaldım ve en sonunda fiyatların sürekli artmasından dolayı Bu Sistemi Gaming. GENTRDEN Sipariş ettim. olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum..
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Güle güle kullanın. Gayet güzel sistem. Son mutlu mudur bilmiyorum ama Türkçeciler değildir.

Hayırlısı olsun hocam. Bir amd kullanıcısı olarak nvidia tercih etmeniz güzel olmuş fiyatına takılmayın işinizi görüp içinize siniyorsa problem yok demektir.
Fiyatına asla takılmadım zaten bildiğim bir ekran kartı Galaxı bu işin içindeki insanlar az cok bilir hocam. Asla hiçbir şüphem yok. Hatta 7 8 k fazla verip asus alsam belki bir ihtimal endişelerim olurdu :)

Fiyatına asla takılmadım zaten bildiğim bir ekran kartı Galaxı bu işin içindeki insanlar az cok bilir hocam. Asla hiçbir şüphem yok. Hatta 7 8 k fazla verip asus alsam belki bir ihtimal endişelerim olurdu :)
Galax sağlam markadır hocam üzmez sizi ben de olsam asusa o kadar fark ödemezdim.

🤣🤣 Hocam burada bundan daha iyi baba pcler toplayanlar var bizimki neymişki Allah aşkına ne videosu 🤣.. Ama gerekli testleri yapıp hepsini paylaşacağım
Olsun hocam öyle düşünmeyin. Kutu açılımı kutu açılımıdır. Kötü telefonların falanda kutu açılımı oluyor sonuçta. Kaldı ki sizin sistem kötü bir sistem değil. Denk gelirsem bakarım hocam.

Büyük ihtimal Bios Pbo, Core Performance Boost açacaklar. Ram expo falan neyse onu açarlar. Bide yaparlarsa ekran kartı yazılım güncelleme yaparlar. Ben sadece bios'u yapıp geçeceklerini düşünüyorum :kekw:
Hayır sordum tüm driverları yükleyip bios güncelliyorlar performans ve Fan ayarıda yapılıyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama en önemli soruyu sormadım :=l Kule tipi demonte gönderiliyorya yanında termal macun veriyorlarmı :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,643
Üyeler
186,921
Son üye
BABUŞ1
Geri