🔥İndirim NothingPhone1 9999₺ Trendyol

Yine mi bu telefon :D beyazı olsa sırf merakımdan alıcam bitane siyah hoşuma gitmiyor

Ekler

• 1000045154.webp
    1000045154.webp
    91 KB · Hit: 45
Ne %50 vergi iadesi mi yapıyorlar ?
Telefona ödenen ötv yi kdv yi falan geri iade ediyor işte devlet. Malum bizde de vergiler fazla birazcık 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mevzu fiyatından ziyade faturada kılıf olmasında

40%a yakın
Bu faturayı kim nasıl 9499 olarak kestirmiş? Hiç bu fiyata satıldı mı bu? Bir de kılıfı çıkartmak için firmayla görüşülebilir böyle bir şey olduysa düzenleme yaparlar bence.

Telefona ödenen ötv yi kdv yi falan geri iade ediyor işte devlet. Malum bizde de vergiler fazla birazcık 😀

Bu faturayı kim nasıl 9499 olarak kestirmiş? Hiç bu fiyata satıldı mı bu? Bir de kılıfı çıkartmak için firmayla görüşülebilir böyle bir şey olduysa düzenleme yaparlar bence.
Fatura bana ait daha önce konusunu açtım. Pasajdan alanlar kupon ile bu şekilde aldı
Güncelleme: Bi'öğrenci sitesine öğrenci belgesiyle kaydolanlara pasajda tanımlı 500tl kupon veriyor.

Ama gene de vergisiz telefondan faydalanabilceğinizi zannetmiyorum. Yanında hediye gelen kılıfta faturalandırılmış. Ama belki satıcıyla konuşarak halledilebilir

Mevzu fiyatından ziyade faturada kılıf olmasında

40%a yakın

7. sınıf öğrencisi faydalanabiliyor mu bu vergi iadesinden?
sadece kdv iade olmuyor mu?

Geri