official__3449
80+
- Reaksiyon skoru
- 165
Kedim aşırı derecede tüy döküyor. Kaliteli bi mama kullanmama rağmen tüy dökülmesi bitmiyor. Tecrübesi olup yardımcı olabilecek varmı
Ayni şeyi yaşıyorum bir çözüm bulabildinizmiKedim aşırı derecede tüy döküyor. Kaliteli bi mama kullanmama rağmen tüy dökülmesi bitmiyor. Tecrübesi olup yardımcı olabilecek varmı
hayır hala aynı alıştık amaAyni şeyi yaşıyorum bir çözüm bulabildinizmi
Kedim aşırı derecede tüy döküyor. Kaliteli bi mama kullanmama rağmen tüy dökülmesi bitmiyor. Tecrübesi olup yardımcı olabilecek varmı
wanpy somonlu mama kullanıyorumMama neli? Balık, tavuk, deniz ürünleri...
wanpy somonlu mama kullanıyorum
royal canin denedim daha önce 6 aydırda wanpy kuru somonlu mamasını kullanıyorum petshopdan alıyorum mamayıTüy sorununu en aza indirmek için OMEGA takviyeli somonlu mamalar idealdir ama bu mamanın adını ilk defa duyup şöyle bir araştırdım, daimi olarak kullanılan bir mama değil ve ödül olarak veriliyormuş. Kaldı ki, kedimi sahiplendiğim ilk zamanlardan kısırlaştırıldığı döneme kadar kaliteli ve hassasiyetine uygun bir mama arayışı içinde olmama rağmen 20 markalık bir listede karşılaştığım bir mama değil. Fiyatı da yüksek üstelik. Tahılsız somonlu olan başka markaları deneyebilirsiniz. Hill's, Mera, Pro Plan, N&D... gibi
royal canin denedim daha önce 6 aydırda wanpy kuru somonlu mamasını kullanıyorum petshopdan alıyorum mamayı
eyw kankam alıyorum bu mamayı başka yapmam gereken bir şey varmıRoyal Canin çok kaliteli bir mama değil ama pazarlamayı güzel yapıyorlar. Kullanılmaz demiyorum, kısırlaştırılmış kedime yaş mama olarak haftada bir Royal Canin veriyorum. Royal Canin yetkili satıcılardan ya da sağlam yerden alınmadığı zaman sıkıntılı çünkü piyasada sahteleri var. Tahılsız olarak farklı markaları denemenizi tavsiye ederim. Örneğin mama bitmeye yakın Mera'yı deneyebilirsiniz.
Ani bir geçiş kedinizde sindirim problemi yaratabilir. O yüzden aşama aşama gitmeniz gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
eyw kankam alıyorum bu mamayı başka yapmam gereken bir şey varmı
malt markası oneremeyecegım aklıma gelmıyo ama ıyı bır malt ve kalıtelı mamı bırde ben tavuklu mama daha cok tuy dokuyo dıye duymustumm ama emın degılım