eğer zorladığın bütçe sana zarar vermiyorsa tabi 15 pro ekran kalitesi olsun hz'i olsun kamera kalitesi olsun 15e göre daha iyiBeyler 15 mi yoksa 15 pro mu batarya ya baktığımda 15 de daha fazla nasıl oluyor bide 15 proda bütçem zorlanacak sizce hangisini almalıyım 11 den gecicem
proBeyler 15 mi yoksa 15 pro mu batarya ya baktığımda 15 de daha fazla nasıl oluyor bide 15 proda bütçem zorlanacak sizce hangisini almalıyım 11 den gecicem
Sıfırı 52 bin tl 15 in ama 15 pro ise 60 k 2.el kararsız kaldımeğer zorladığın bütçe sana zarar vermiyorsa tabi 15 pro ekran kalitesi olsun hz'i olsun kamera kalitesi olsun 15e göre daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aradaki ödeyeceğin fiyat farkı nedir galiba ikinci el alacaksın çünkü sıfırı internet üzerinde en düşük 100bin lira olarak gözüküyor
iphone 16e de düşünebilirsiniz hem fiyatı daha ucuz hemde performans iyi yıl olarak da yeni olması da cabasıBeyler 15 mi yoksa 15 pro mu batarya ya baktığımda 15 de daha fazla nasıl oluyor bide 15 proda bütçem zorlanacak sizce hangisini almalıyım 11 den gecicem
Pro ikinci el 15 ise sıfır
Tek kamera olmasa keşke bide dynmic ısland yokiphone 16e de düşünebilirsiniz hem fiyatı daha ucuz hemde performans iyi yeni olması da cabası
aldığın ikinci el kutu fatura garantiliyse alınabilir ben de 15 pro kullanıyorum çok memnunum her açıdan 11den geçtimSıfırı 52 bin tl 15 in ama 15 pro ise 60 k 2.el kararsız kaldım
Sıfırı 52 bin tl 15 in ama 15 pro ise 60 k 2.el kararsız kaldım
Kullanabilir alan 58gb var 11 de yeter mi 256gb 52![]()
APPLE iPhone 15 128 GB Akıllı Telefon Mavi MTP43TU/A Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE iPhone 15 128 GB Akıllı Telefon Mavi MTP43TU/A fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulüwww.mediamarkt.com.tr
ark edit yapıyorKullanabilir alan 58gb var 11 de yeter mi 256gb 52
Sıfır 15 52 bin pro sıfırını alamam ztn 2. El 60 keğer zorladığın bütçe sana zarar vermiyorsa tabi 15 pro ekran kalitesi olsun hz'i olsun kamera kalitesi olsun 15e göre daha iyi
aradaki ödeyeceğin fiyat farkı nedir galiba ikinci el alacaksın çünkü sıfırı internet üzerinde en düşük 100bin lira olarak gözüküyor
Yani yeter mi acabaark edit yapıyor
bu hesabın sahibi, telefonda başka foto moto çekiyor yapay zekasını cart curt kullanıyor. 50-60 gb daha var diyo
Sıfır almak varken milletin pil sağlığı 70 80 olan 2. el telefonlarını niye alasın ki? Yarın bir gün sıkıntı çıksa başın niye ağrısın ki? Jelatinini senin açtığın gıcır gıcır tel varken almak saçma 2. el benim biraderde 11 64 var hala canavar gibi. On numara kamera. YD 16 alcam ona 30k ya 13 paraısnda sıfır 16 alcam, sen yaparsın yapmazsın bilmem ama bana yd mantıklı geliyorSıfır 15 52 bin pro sıfırını alamam ztn 2. El 60 k
Yani yeter mi acaba
Yd hiç bilmiyorum bilsem bende alacağım ama uğraştırıcı diyorlar 2. Tel lazımmışSıfır almak varken milletin pil sağlığı 70 80 olan 2. el telefonlarını niye alasın ki? Yarın bir gün sıkıntı çıksa başın niye ağrısın ki? Jelatinini senin açtığın gıcır gıcır tel varken almak saçma 2. el benim biraderde 11 64 var hala canavar gibi. On numara kamera. YD 16 alcam ona 30k ya 13 paraısnda sıfır 16 alcam, sen yaparsın yapmazsın bilmem ama bana yd mantıklı geliyor