Yardım İPhone 15 mi yoksa 15 pro mu

ERAY8228

80+
Reaksiyon skoru
9
Beyler 15 mi yoksa 15 pro mu batarya ya baktığımda 15 de daha fazla nasıl oluyor bide 15 proda bütçem zorlanacak sizce hangisini almalıyım 11 den gecicem

Beyler 15 mi yoksa 15 pro mu batarya ya baktığımda 15 de daha fazla nasıl oluyor bide 15 proda bütçem zorlanacak sizce hangisini almalıyım 11 den gecicem
eğer zorladığın bütçe sana zarar vermiyorsa tabi 15 pro ekran kalitesi olsun hz'i olsun kamera kalitesi olsun 15e göre daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aradaki ödeyeceğin fiyat farkı nedir galiba ikinci el alacaksın çünkü sıfırı internet üzerinde en düşük 100bin lira olarak gözüküyor

eğer zorladığın bütçe sana zarar vermiyorsa tabi 15 pro ekran kalitesi olsun hz'i olsun kamera kalitesi olsun 15e göre daha iyi

aradaki ödeyeceğin fiyat farkı nedir galiba ikinci el alacaksın çünkü sıfırı internet üzerinde en düşük 100bin lira olarak gözüküyor
Sıfırı 52 bin tl 15 in ama 15 pro ise 60 k 2.el kararsız kaldım

iphone 16e de düşünebilirsiniz hem fiyatı daha ucuz hemde performans iyi yıl olarak da yeni olması da cabası

Sıfırı 52 bin tl 15 in ama 15 pro ise 60 k 2.el kararsız kaldım
aldığın ikinci el kutu fatura garantiliyse alınabilir ben de 15 pro kullanıyorum çok memnunum her açıdan 11den geçtim

Sıfır 15 52 bin pro sıfırını alamam ztn 2. El 60 k

ark edit yapıyor

bu hesabın sahibi, telefonda başka foto moto çekiyor yapay zekasını cart curt kullanıyor. 50-60 gb daha var diyo
Yani yeter mi acaba

Sıfır 15 52 bin pro sıfırını alamam ztn 2. El 60 k

Yani yeter mi acaba
Sıfır almak varken milletin pil sağlığı 70 80 olan 2. el telefonlarını niye alasın ki? Yarın bir gün sıkıntı çıksa başın niye ağrısın ki? Jelatinini senin açtığın gıcır gıcır tel varken almak saçma 2. el benim biraderde 11 64 var hala canavar gibi. On numara kamera. YD 16 alcam ona 30k ya 13 paraısnda sıfır 16 alcam, sen yaparsın yapmazsın bilmem ama bana yd mantıklı geliyor

Sıfır almak varken milletin pil sağlığı 70 80 olan 2. el telefonlarını niye alasın ki? Yarın bir gün sıkıntı çıksa başın niye ağrısın ki? Jelatinini senin açtığın gıcır gıcır tel varken almak saçma 2. el benim biraderde 11 64 var hala canavar gibi. On numara kamera. YD 16 alcam ona 30k ya 13 paraısnda sıfır 16 alcam, sen yaparsın yapmazsın bilmem ama bana yd mantıklı geliyor
Yd hiç bilmiyorum bilsem bende alacağım ama uğraştırıcı diyorlar 2. Tel lazımmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,379
Üyeler
184,441
Son üye
berkeaktask1
Geri