🔥İndirim 7800X3D + 5070 Ti (12 Taksit) 77.899,01 TL

Hayır yanlışa yanlışla gitme burası soru sormak için değil indirim paylaşmak için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ödeme adımında axess kart bilgilerini girince çıkıyor vade farksız 12 taksit.

İndirim yok dediğim gibi tek tek toplayınca da aynı para ama 12 taksit yapan hiç bir yer yok. Aylık 6 bine üst seviye bilgisayar
Eğer 12 taksit çıkıyorsa ve lazımsa direk al dostum

Hayır yanlışa yanlışla gitme burası soru sormak için değil indirim paylaşmak için

Eğer 12 taksit çıkıyorsa ve lazımsa direk al dostum
Yanlış hatırlamıyorsam bu tarz indirimli sistemleri paylaşmak serbest olması gerek bir videosunda demişti.

Hocam sen neyin peşindesin ? Siteler üstüne ekleyip indirim adı altında sistemler paylaşıyor, bu normal piyasa fiyatında. Sıcak fırsatlar olma sebebi de 12 taksit olması indirim olması değil.

Vatan da yüzde 10 indirimle i5 14600kf z790 anakart rtx 5080 32 gb ram li sistem 86 ya geliyordu sadece taksit sayısı 3

Hocam sen neyin peşindesin ? Siteler üstüne ekleyip indirim adı altında sistemler paylaşıyor, bu normal piyasa fiyatında. Sıcak fırsatlar olma sebebi de 12 taksit olması indirim olması değil.
Dostum sence sorun benim yazdığım mı okumak ister misin :) bir bak bakayım sana karşı bir yazı mu yazmışım 😂

Vatan da yüzde 10 indirimle i5 14600kf z790 anakart rtx 5080 32 gb ram li sistem 86 ya geliyordu sadece taksit sayısı 3
Bak o da güzel fiyatmış. Ama alamayız ki taksit sayısı az :(

Dostum sence sorun benim yazdığım mı okumak ister misin :) bir bak bakayım sana karşı bir yazı mu yazmışım 😂
ben yanlış mesajı alıntılamışım çok pardon :)

Geri