hasanreiz42
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Bu daha düşmez galiba. Fiyat avantajı yok, tek tek toplansada aynı fiyat fakat axess karta 12 taksit oluyor. Alınır mı ?
Ben aldım şimdi Kasım başından beri izliyorum en düşüğü bu
Bu daha düşmez galiba. Fiyat avantajı yok, tek tek toplansada aynı fiyat fakat axess karta 12 taksit oluyor. Alınır mı ?
Alınabilir bir indirim paylaşmış sorsada görenlerin işine yarayacak bir hazır sistem indirimiBurası soru sormak için mi?
EvetBurası soru sormak için mi?
Ödeme adımında axess kart bilgilerini girince çıkıyor vade farksız 12 taksit.12 taksiti göremedim ben dostum
İndirim yok dediğim gibi tek tek toplayınca da aynı para ama 12 taksit yapan hiç bir yer yok. Aylık 6 bine üst seviye bilgisayarPahalı
Hayır yanlışa yanlışla gitme burası soru sormak için değil indirim paylaşmak için
Eğer 12 taksit çıkıyorsa ve lazımsa direk al dostumÖdeme adımında axess kart bilgilerini girince çıkıyor vade farksız 12 taksit.
İndirim yok dediğim gibi tek tek toplayınca da aynı para ama 12 taksit yapan hiç bir yer yok. Aylık 6 bine üst seviye bilgisayar
Yanlış hatırlamıyorsam bu tarz indirimli sistemleri paylaşmak serbest olması gerek bir videosunda demişti.Hayır yanlışa yanlışla gitme burası soru sormak için değil indirim paylaşmak için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer 12 taksit çıkıyorsa ve lazımsa direk al dostum
Hocam sen neyin peşindesin ? Siteler üstüne ekleyip indirim adı altında sistemler paylaşıyor, bu normal piyasa fiyatında. Sıcak fırsatlar olma sebebi de 12 taksit olması indirim olması değil.Hayır yanlışa yanlışla gitme burası soru sormak için değil indirim paylaşmak için
Dostum sence sorun benim yazdığım mı okumak ister misinHocam sen neyin peşindesin ? Siteler üstüne ekleyip indirim adı altında sistemler paylaşıyor, bu normal piyasa fiyatında. Sıcak fırsatlar olma sebebi de 12 taksit olması indirim olması değil.
Bak o da güzel fiyatmış. Ama alamayız ki taksit sayısı azVatan da yüzde 10 indirimle i5 14600kf z790 anakart rtx 5080 32 gb ram li sistem 86 ya geliyordu sadece taksit sayısı 3
ben yanlış mesajı alıntılamışım çok pardonDostum sence sorun benim yazdığım mı okumak ister misinbir bak bakayım sana karşı bir yazı mu yazmışım
![]()