lütfen yardım edin

Tuhoiisa

80+
Reaksiyon skoru
13
arkadaşlar ben geçen hafta twrp den bi telefonu temizleyeyyim derken yanlışıkla (İnternal storage) dosyasını silmiş bulundum ve teelfon açılmamaya başladı ses kısma tuşu ile recovery menusunu açmaya çalışıyorum tepki vermiyor galiba soft brick oldu yardım edebilicek birsisi varmı telefonumun modeli turkcell t50

arkadaşlar ben geçen hafta twrp den bi telefonu temizleyeyyim derken yanlışıkla (İnternal storage) dosyasını silmiş bulundum ve teelfon açılmamaya başladı ses kısma tuşu ile recovery menusunu açmaya çalışıyorum tepki vermiyor galiba soft brick oldu yardım edebilicek birsisi varmı telefonumun modeli turkcell t50
Tanıdığınız telefoncuya bi gidin hocam.

şu recovery ekranı neden gelmiyor sizce biliyormusunuz ?

bro samsung xiaomi huawei olsa yardımcı olabilirdim ancak bi telefoncuya götür.

tamam beyler twrp moda almayı başardım otg kablosunu arıyorum şimdi teşekkür ederim

Geri