İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Kulaklık elime ulaştı

Kulaklık az önce geldi cok rahat ve guzel bı hıssıyatı var begenecegımı dusunuyorum ınceleme ıcın tesekkurler hocam

@freygasm Hocam eq ayarlarınızı verebilir misiniz?

Sadece Pembe kalmış renke çok takilmayip almak mantıklı mı sizce? Çünkü yakın zamanda stok geleceğini sanmıyorum gelse bile büyük ihtimal daha pahalıdan girer piyasaya

Sadece Pembe kalmış renke çok takilmayip almak mantıklı mı sizce? Çünkü yakın zamanda stok geleceğini sanmıyorum gelse bile büyük ihtimal daha pahalıdan girer piyasaya
Ben pembe aldım mecbur. Gelince foto atarım

Ben pembe aldım mecbur. Gelince foto atarım
Hocam şuan kulaklığın kaderini ben planliyomus gibi hissediyorum Pembe alırım 10 gün sonra siyah/beyaz stoklara girer. Sırf Pembe diye almam 10 gün sonra kulaklığın piyasası Uçar hep böyle şeyler yaşıyorum ;p

Hocam şuan kulaklığın kaderini ben planliyomus gibi hissediyorum Pembe alırım 10 gün sonra siyah/beyaz stoklara girer. Sırf Pembe diye almam 10 gün sonra kulaklığın piyasası Uçar ;p
Bence fiyatı artacak gibi ya v9 pro 3.5k bu fiyata daha gelmez bence ki talep de var

Hocam şuan kulaklığın kaderini ben planliyomus gibi hissediyorum Pembe alırım 10 gün sonra siyah/beyaz stoklara girer. Sırf Pembe diye almam 10 gün sonra kulaklığın piyasası Uçar ;p
Bence güzel renk insanlar neden bu kadar ön yargılı ki bu renge

Ekler

• photo_2025-11-11_14-43-58.webp
    photo_2025-11-11_14-43-58.webp
    351.9 KB · Hit: 47
Yani beyaz ve siyaha göre tercih edilecek bir renk değil ondan insanin içi çok ısınmıyor tamda beyaz setup diziyordum

Yani beyaz ve siyaha göre tercih edilecek bir renk değil ondan insanin içi çok ısınmıyor tamda beyaz setup diziyordum
Niye edilmesin ki herkesin kendi kişisel görüşü tabii ama zamanında pembe gpx 2 superlight çok istiyordum mesela denk gelmedi a5 ultra aldım şimdi pembe birde

Bunlar kılıflar hocam.
Bu da ekstra pad;
Bu ürünler, son gümrük yasasıyla Yeni gelen oyuncak ve deri ürünlerle ilgili “sağlıksız” denilerek getirilen bir kural vardı; ondan dolayı gümrükte kalma durumu olur mu ? ona göre alacağım da.

Bu ürünler, son gümrük yasasıyla Yeni gelen oyuncak ve deri ürünlerle ilgili “sağlıksız” denilerek getirilen bir kural vardı; ondan dolayı gümrükte kalma durumu olur mu ? ona göre alacağım da.
Olursa temu iade yapıyor direkt. Ama kaldırılan ürünler çok var kalmayabilir diye aldım ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Erkeklikleri sadece pembe renk kulaklığa bağlı düşünüyorlar :D

@freygasm Hocam eq ayarlarınızı verebilir misiniz?
Birazdan atıcam pc geçip

Kulaklık az önce geldi cok rahat ve guzel bı hıssıyatı var begenecegımı dusunuyorum ınceleme ıcın tesekkurler hocam
Rica ederim güle güle kullanın

Olursa temu iade yapıyor direkt. Ama kaldırılan ürünler çok var kalmayabilir diye aldım ben.

Erkeklikleri sadece pembe renk kulaklığa bağlı düşünüyorlar :D

Birazdan atıcam pc geçip

Rica ederim güle güle kullanın
Yok hocam ya ondan degil ne biliyim absürt duruyordu ama aldım şimdi bakalim gelince foto atarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,973
Üyeler
184,367
Son üye
sdsadsadasd343
Geri