Ben pembe aldım mecbur. Gelince foto atarımSadece Pembe kalmış renke çok takilmayip almak mantıklı mı sizce? Çünkü yakın zamanda stok geleceğini sanmıyorum gelse bile büyük ihtimal daha pahalıdan girer piyasaya
Hocam şuan kulaklığın kaderini ben planliyomus gibi hissediyorum Pembe alırım 10 gün sonra siyah/beyaz stoklara girer. Sırf Pembe diye almam 10 gün sonra kulaklığın piyasası Uçar hep böyle şeyler yaşıyorum ;pBen pembe aldım mecbur. Gelince foto atarım
Bence fiyatı artacak gibi ya v9 pro 3.5k bu fiyata daha gelmez bence ki talep de varHocam şuan kulaklığın kaderini ben planliyomus gibi hissediyorum Pembe alırım 10 gün sonra siyah/beyaz stoklara girer. Sırf Pembe diye almam 10 gün sonra kulaklığın piyasası Uçar ;p
Bence güzel renk insanlar neden bu kadar ön yargılı ki bu rengeHocam şuan kulaklığın kaderini ben planliyomus gibi hissediyorum Pembe alırım 10 gün sonra siyah/beyaz stoklara girer. Sırf Pembe diye almam 10 gün sonra kulaklığın piyasası Uçar ;p
Yani beyaz ve siyaha göre tercih edilecek bir renk değil ondan insanin içi çok ısınmıyor tamda beyaz setup diziyordumBence güzel renk insanlar neden bu kadar ön yargılı ki bu renge
Niye edilmesin ki herkesin kendi kişisel görüşü tabii ama zamanında pembe gpx 2 superlight çok istiyordum mesela denk gelmedi a5 ultra aldım şimdi pembe birdeYani beyaz ve siyaha göre tercih edilecek bir renk değil ondan insanin içi çok ısınmıyor tamda beyaz setup diziyordum
Bu ürünler, son gümrük yasasıyla Yeni gelen oyuncak ve deri ürünlerle ilgili “sağlıksız” denilerek getirilen bir kural vardı; ondan dolayı gümrükte kalma durumu olur mu ? ona göre alacağım da.Bunlar kılıflar hocam.
Bu da ekstra pad;
![]()
için ath m50x/ kulaklık - Temu Türkiye
Temu'da bu için ath m50x/ kulaklık serinletici jel kulaklık pedleri, cloud / / / / i/ / /mix kulaklıklar için for sony mdr-1abt/1rbt/1rnc/7506 için kulaklık pedleri yedek parçaları ürününe göz atın. Diğer electronics ürünlerini de beğenebilirsiniz.share.temu.com
Olursa temu iade yapıyor direkt. Ama kaldırılan ürünler çok var kalmayabilir diye aldım ben.Bu ürünler, son gümrük yasasıyla Yeni gelen oyuncak ve deri ürünlerle ilgili “sağlıksız” denilerek getirilen bir kural vardı; ondan dolayı gümrükte kalma durumu olur mu ? ona göre alacağım da.
Erkeklikleri sadece pembe renk kulaklığa bağlı düşünüyorlarBence güzel renk insanlar neden bu kadar ön yargılı ki bu renge
Birazdan atıcam pc geçip@freygasm Hocam eq ayarlarınızı verebilir misiniz?
Rica ederim güle güle kullanınKulaklık az önce geldi cok rahat ve guzel bı hıssıyatı var begenecegımı dusunuyorum ınceleme ıcın tesekkurler hocam
Yok hocam ya ondan degil ne biliyim absürt duruyordu ama aldım şimdi bakalim gelince foto atarımOlursa temu iade yapıyor direkt. Ama kaldırılan ürünler çok var kalmayabilir diye aldım ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Erkeklikleri sadece pembe renk kulaklığa bağlı düşünüyorlar
Birazdan atıcam pc geçip
Rica ederim güle güle kullanın