Bu Sistemi Alarak Hata Mı Yaptım?

Peki abi 85 olsaydı sistem ok miydi sence
Ekran kartıda Amazondanmış bu arada. Şimdi hocam tek tek toplayarak 85 e yakın çıkıyor zaten sistem. Tek tek İndirim beklerseniz 80-83 arası toplanabilir sistem. Ben burda tek tek uğraşmak istemiyorum hata yaparım belki cart curt filan derseniz gerek yok. 85 olsa alınabilir bir sistem bence. Ancak tek tek toplayabilirseniz de toplanabiliyor sistem. Burada tercih size kalıyor toplu mu tek tek mi almak.

Ekran kartıda Amazondanmış bu arada. Şimdi hocam tek tek toplayarak 85 e yakın çıkıyor zaten sistem. Tek tek İndirim beklerseniz 80-83 arası toplanabilir sistem. Ben burda tek tek uğraşmak istemiyorum hata yaparım belki cart curt filan derseniz gerek yok. 85 olsa alınabilir bir sistem bence. Ancak tek tek toplayabilirseniz de toplanabiliyor sistem. Burada tercih size kalıyor toplu mu tek tek mi almak.
Valla abi yoruldum hem mental olarak hemde fiziksel oyuzden daha fazla uğraşmayı düşünmüyorum şimdi iade et cart curt uzun sürer üstüne benim şansıma zam gelir iyice keyfim bozulur istediğim sistemi alamam oyuzden çok fazla uğraşmayı düşünmüyorum daha zaten 2-3 yıla işlemci ve anakart dışında coğunu değiştiririm

Valla abi yoruldum hem mental olarak hemde fiziksel oyuzden daha fazla uğraşmayı düşünmüyorum şimdi iade et cart curt uzun sürer üstüne benim şansıma zam gelir iyice keyfim bozulur istediğim sistemi alamam oyuzden çok fazla uğraşmayı düşünmüyorum daha zaten 2-3 yıla işlemci ve anakart dışında coğunu değiştiririm
Dediğim gibi tercih senin uğraşmak istemiyorsan hayırlısı olsun

İşemci: AMD Ryzen 7 9800X3D - 21.194,66
Pttavm
/Dfsbilgisayar
Ekran kartı:
Gigabyte RTX 5070 Windforce 29.489,00 AMAZON
Anakart:
ASUS TUF GAMING B850M-PLUS - 9.689,05 AMAZON
SSD:
Samsung 990 PRO 7450/6900MB - 4.937,42 AMAZON
Ram:
Thull Vortex 16x2 7200 MHz CL38 - 9.206,07 (F/p önüme gelen ilkini seçtim daha iyisi kesin vardır) N11/tng
PSU: Raijintek Cratos Lite 850w 80+ Gold - 3.539,09 N11/Teknobiyotik
Sıvı Soğutma: Asus Prime LC 360 - 3.919,58 (360mm var) HEPSİBURADA/gökkuşağı bilgisayar
Kasayı sana bırakıyorum : TOPLAM : 81.974,87
Daha iyisi toplanır 5 dk içinde topladım
Alınan mağazalar ile güncelledim fikrini değiştirirsen.

Neyse yinede sağol abi bide şuan aldığım sistem çokta kötü değil dimi abi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi buarada yazmayı unutmuşum Windows 11 ile 90 a gelmiş yoksa 85
Bu arada 17 faz anakart seçmişler. Bende aynısını seçtim o sistemin altında kalmamak için. Bu işlemciler 13 faz ve üstü anakartlarda rahat bir şekilde çalışabiliyor. Yani Anakarta 10 bin TL vermene gerek yok. Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS ile 6000 Bin TL şuan 15 fazlı bu anakart ile sistem çok rahat çalışır 4 Bin tl daha düşürebilirsin. Kasayı sana bırakıyorum yine kasasız 78 bine geliyor.

Son düzenleme:
Geri