Uzun süredir gördüğüm en iyi sistem eline sağlık güzel toplamışsın kasa olarak nzxt h6 flow bakabilirsin.Ortalama 4 taksitle aldım herşeyi. Sizce uyumlu mu sistem ve ekipmanlar? Alıntıyı görüntüle
Valla beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin, son 1 haftada aldım herşeyi ama 1 aydır araştırıyorum ilk defa sıfırdan sistem topladım çekincelerim vardı ama şimdi rahatladım. Kasa konusunda 2. Seçeneğim de o, lian li fanları sessizdir diye ona yöneldim de stok zırt pırt bittiği için alamadım bir türlü. Sanırım dediğini alacağım.Uzun süredir gördüğüm en iyi sistem eline sağlık güzel toplamışsın kasa olarak nzxt h6 flow bakabilirsin.
Baya iyi toplamışsın fiyatlar inanılmaz iyiValla beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin, son 1 haftada aldım herşeyi ama 1 aydır araştırıyorum ilk defa sıfırdan sistem topladım çekincelerim vardı ama şimdi rahatladım. Kasa konusunda 2. Seçeneğim de o, lian li fanları sessizdir diye ona yöneldim de stok zırt pırt bittiği için alamadım bir türlü. Sanırım dediğini alacağım.
Yok be usta, olması gereken fiyatlar böyle bence.. Ama rami dün 5.400'e saliselik görüp aldım amazondan varya içimin yağları eridiBaya iyi toplamışsın fiyatlar inanılmaz iyi![]()
Hocam cl 30 ram nereden aldın nereden alırızOrtalama 4 taksitle aldım herşeyi. Sizce uyumlu mu sistem ve ekipmanlar? Alıntıyı görüntüle
Amazondan aldım. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CP2G5TP7?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title ama bunlar anlık gelip bitiyor, bence bütün uygulamalarda sepetine ekle herşeyi, sürekli bakarak ol. Ben bir hafta her dakka baktım öyle öyle aldım herşeyi.Hocam cl 30 ram nereden aldın nereden alırız