🔥İndirim Koorui G2721E 2K 27'' 320hz IPS oyuncu monitörü 10.999 TL

Ben de alıp iptal ettim korkuttu yorumlar.
Siz bilirsiniz ama bence iptale gerek yoktu.

Forumda konusu açılmış.
Koorui G2722P kötü mü peki?

Renk gamutu ve hız bakımından iyi. Kontrast oranı ve parlaklık ölçümü yok.

Siz bilirsiniz ama bence iptale gerek yoktu.

Forumda konusu açılmış.

Renk gamutu ve hız bakımından iyi. Kontrast oranı ve parlaklık ölçümü yok.
Hocam çok teşekkür ederim az önce sipariş verdim uzun zamandır seni biraz etiketleyerek darlamış olabilirim k.b

Ben 9070xt 5800x3d ile aw2523hf kullanıyorum darboğaz oluyo 2k 240 düşünüyordum da benim monitörden sonra bu downgrade olur mu? Olede güvenemiyorum ve gözlerim çok hassas
Zor sorular soruyorsunuz gözlerinizi ben bilemem ki.
hocam çok önemli bir şey soracağım benim bu aldığım monitorun ekranı oynatabiliyor muyuz, yani nasıl desem kafasını aşşa yukarı eğip kaldırabiliyor muyum bu özellikleri varmı
Desktop Screenshot 2025.11.11 - 21.59.48.34.webp

Sizin için IPS in manası yok o zaman. G65b tam sizin kullanımınıza uyuyor. Dizi, film ve AAA oyun = kontrast + renk gamutu + parlaklık

En dengelisi g65b ve hız açısından da başarılı. Ayrıca tizen işletim sistemi ve hoparlör bulundurması sayesinde pc kapalıyken bile kullanılabilir. Ek olarak wifi, Bluetooth vs epey dolu monitör.
Su g65 in 2.el yeni gibi 6/8 bandında olsa direkt alicamda alan memnun kullaniyor . 0 fiyatıda zaten 12 13 k arasında 😅😅

Zor sorular soruyorsunuz gözlerinizi ben bilemem ki.

Alıntıyı görüntüle
Hocam ben genel olarak hem hikayeli hem de rekabetçi için KTC düşünüyordum, ekstrem rekabetçi bi' kafada değilim arkadaşlarla oynar çıkarım vs.
Bunun için bu monitöre gerek var mı yoksa yarı fiyatına KTC'de işimi görür mü? Dizi/Film olayına arada takılıyorum, sürekli değil o yüzden genel anlamda oyun için monitör düşünüyorum. Özellikleri güzel ama profesyonel rekabet etmeyeceğim, o yüzden aynı işi görecek bi' şeye ekstra paralar vermek istemiyorum...

G65B'yi eğitim indirimiyle 11bine aldım daha elime ulaşmadı, muhtemelen yarın teslim alırım. Kargoda iade edip bunu tercih etmeli miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,524
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri