waleur5
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Siz bilirsiniz ama bence iptale gerek yoktu.Ben de alıp iptal ettim korkuttu yorumlar.
Renk gamutu ve hız bakımından iyi. Kontrast oranı ve parlaklık ölçümü yok.
Hocam çok teşekkür ederim az önce sipariş verdim uzun zamandır seni biraz etiketleyerek darlamış olabilirim k.bSiz bilirsiniz ama bence iptale gerek yoktu.
Forumda konusu açılmış.
Merhaba Arkadaşlar,
Gigabyte MO27Q28G monitörü kullanan arkadaşlar için genel kullanıcı deneyimlerini bu başlık altında toplayalım istedim. son güncellemeler, ger bildirimler vs. konularla ile ilgili bu konu altında bilgi sahibi oluruz. Sıcak fırsatlar bölümünü boş yere meşgul etmeyelim.
- Ekim 2025 itibariyle ön siparişe açıldı
- LG Display'în 2025 yılı üretimi 4.nesil Tandem OLED panelini kullanıyor.
- Bu Panel'in en büyük avantajı rakibi QD-OLED ve 3.nesil WOLED'e kıyasla parlaklık, dayanıklılık, renk gamı ve enerji tüketimi
- Gigabyte'ın bu modeli dünya genelinde uygun ön...
Renk gamutu ve hız bakımından iyi. Kontrast oranı ve parlaklık ölçümü yok.
Rica ederim, hayırlı olsun.Hocam çok teşekkür ederim az önce sipariş verdim uzun zamandır seni biraz etiketleyerek darlamış olabilirim k.b
Ben 9070xt 5800x3d ile aw2523hf kullanıyorum darboğaz oluyo 2k 240 düşünüyordum da benim monitörden sonra bu downgrade olur mu? Olede güvenemiyorum ve gözlerim çok hassasRica ederim, hayırlı olsun.
hocam çok önemli bir şey soracağım benim bu aldığım monitorun ekranı oynatabiliyor muyuz, yani nasıl desem kafasını aşşa yukarı eğip kaldırabiliyor muyum bu özellikleri varmıRica ederim, hayırlı olsun.
Zor sorular soruyorsunuz gözlerinizi ben bilemem ki.Ben 9070xt 5800x3d ile aw2523hf kullanıyorum darboğaz oluyo 2k 240 düşünüyordum da benim monitörden sonra bu downgrade olur mu? Olede güvenemiyorum ve gözlerim çok hassas
hocam çok önemli bir şey soracağım benim bu aldığım monitorun ekranı oynatabiliyor muyuz, yani nasıl desem kafasını aşşa yukarı eğip kaldırabiliyor muyum bu özellikleri varmı
oha ulan adam allah senden razı olsun şu monitor 11k ya geldi bana kalsa gotu boklu 2. ele 12k verecektim şuna bak süpersin ya
9070 XT ve 5800x3d için mevcut kullandığım aw2523hfden kalitesiz olmayacak şekilde 2k ips ne önerirsniz?Zor sorular soruyorsunuz gözlerinizi ben bilemem ki
Su g65 in 2.el yeni gibi 6/8 bandında olsa direkt alicamda alan memnun kullaniyor . 0 fiyatıda zaten 12 13 k arasındaSizin için IPS in manası yok o zaman. G65b tam sizin kullanımınıza uyuyor. Dizi, film ve AAA oyun = kontrast + renk gamutu + parlaklık
En dengelisi g65b ve hız açısından da başarılı. Ayrıca tizen işletim sistemi ve hoparlör bulundurması sayesinde pc kapalıyken bile kullanılabilir. Ek olarak wifi, Bluetooth vs epey dolu monitör.
Hocam ben genel olarak hem hikayeli hem de rekabetçi için KTC düşünüyordum, ekstrem rekabetçi bi' kafada değilim arkadaşlarla oynar çıkarım vs.
oha ulan adam allah senden razı olsun şu monitor 11k ya geldi bana kalsa gotu boklu 2. ele 12k verecektim şuna bak süpersin ya